Dzięki za wskazówki- bardzo mi zależy na poprawnym wiązaniu i niekrzywdzeniu dziecia
więc czekam na wszystkie uwagi![]()
Dzięki za wskazówki- bardzo mi zależy na poprawnym wiązaniu i niekrzywdzeniu dziecia
więc czekam na wszystkie uwagi![]()
Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia
Ja bym półroczniaka w MT nie wsadzała, cierpliwie czekałam, aż Mania sama usiądzie, a czekać długo mi kazała. No ale szkoły są różne więc twój wybór.
tylko sa póroczniaki małe i półroczniaki duże - mój ma 80 wzrostu i 10! kg wagi, więc cięzko dobrze mi Go dociągać i nosic na brzuchu. nie mogę Go traktować jak 9-12 miesięcznika, ale gdzies muszę znaleźć kompromis.
Dodam że nosimy sie raczej nie więej niz 1h dziennie.
Czytam opinie takie i takie na temat noszenia. Widzialam tez niemowlaki w MT. Ale czego to ludzie nie robią by było im wygodnie ( czytaj wisiadła) co nie znaczy że tak można.
I sama juz nie wiem![]()
Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia
bo to wszystko zalezy o rozmiaru MT - tutaj musisz Ty byc pewna, ze dobrze podtrzymuje.
na zdjeciu poprawilabym to co pisala Anetka - rozlozenie pasow i kolanka powinny byc nieco wyzej, pupka bardzie "wpadnieta" na rzecz mniejszego rozkroku.
bo jesli sam nie siada jeszcze to prawidlowa pozycja jest bardzo wazna.
a moze w chuscie na plecy? da sie?
pewnie że sie da chustę na plecy
tylko tu nie za bardzo czuję sie pewnie - choć opinie na forum o pleckach były pozytywne.
Będziemy może powoli trenować z Mieciem by było OK - ale pójde za Waszą rada i częściej bedziemy sie chuścić.
Dziekuje dziewczyny za opinie- są one dla mnie bardzo Ważne :*
Możecie spojrzeć jeszcze raz?
Teraz starannie rozłożyłam pasy. Nóżki zadarłam na tyle- ile się da.
Wygląda na to że dziec głębiej nie wpadnie.