Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14

Wątek: koniec z noszeniem?

Mieszany widok

Chustofanka
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

atka a może On przez te ząbki taki nie w sosie- mnie się wydaje,że bidak się męczy, a przy Mamusi relaks i chwila wytchnienia-a Ty bierzesz to za zły znak ..
    Gdyby miał dość chusty to chyba nie w taki spokojny sposób by Ci to zakomunikował.

Chustonoszka Awatar Confi
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

mnie się też wydaje ,ze niechęc pokazałby dobitniej. Mój Damian bardzo głośno czasem daje znać ,że chwilowo woli wózek
    ja bym powiedziała, że to senność raczej

Chustonoszka Awatar lola

Domyślnie

U nas też odwrotnie-w chuście,czy w pouchu..15min góra..potem wierci się
    Ja bym nie szukała dziury w całym,skoro dawniej(a tak wywnioskowałam) dziecie lubiło chustę, nic nie wydarzyło się zdrowotnie ,maluch jest tylko w okresie ząbkowania..to pozwól mu się tulić i siedziec cichutko-ja maaarzę o takich noszeniach
    a swoją drogą jedna z moich znjomych przedstawiła zdjęcia swego syna pt"sen chustowy"-chłopczyk po wyjęcu w chusty śpi jak suseł,,armaty mogą strzelac...nic go nie budzi i to tylko po chuście w taki letarg wpada
    Synalek marcowy
    Córeczka lipcowa

Chustomanka

Domyślnie

Moja mała też nie zawsze śpi. Często tylko się przytula mamle w paszczy tasiemkę od smoczka lub pogryza koraliki. Mruczy coś tam do siebie. Też niby wygląda na apatyczną ale zaczęłam ją obserwować w tej apatii i nie ma wcale niezadowolonej miny. Wręcz mam wrażenie, że się regeneruje. W łóżeczku też czasem spokojnie leży i coś mamle (najczęściej metkę od kocyka) Kiedy jest niezadowolona z chustowej pacyfikacji to się pręży i wcale nie jest spokojna. Bardziej bym się przejęła protestem niż tuleniem.

Chustofanka Awatar jonaelle
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

Popieram poprzedniczki, moja mała też tak ma, przytula się i leży spokojnie, jak nie chce być w chuście to zdecydowanie protestuje - a obecnie też jest na etapie ciężkiego!! ząbkowania...
    Siaś 07.2007 Ninia 04.2009 i Lolek 12.2010

Kozdy cłek fce mieć swój rozum. Kóniec kóńcym telo rozumów, kielo ludzi. A godajóm, ze rozum jest jedyn! Jakoz jedyn, kie kozdy hebluje po swojemu.

Domyślnie

może dlatego, że nosisz rzadziej już. jak tylko jest w chuście, to od razu w kimkę chłopak by chciał.

Chustoholiczka Awatar calineczka
    Miejscowość
    100km od Torunia i 100km od 3Miasta

Domyślnie

ja stawiam na to, że się jednak relaksuje.
    mój tak się czasem w chuście zaczyna przytulać, że aż śmiesznie to wygląda-sam pakuje ręce pod 2x i przytula główkę (a zaczął tak robić jak mu 4 szły).
    słodkie to jest.
    wg mnie to jeśli byłoby coś źle napewno byłby krzyk, wiercenie.
    przytulajcie się i noście, bo to fajne

Uprawnienia umieszczania postów