kupiłam..całkiem niedawno bo cena fajna i kolor mi sie podobał
Hanie nosiłam w niej z trzy razy
nie najgorzej chociaz materiał BARDZO sprezynuje (ale Hanka ponad 10kg wazy).. no a jakie spodenki z niej będa..
kupiłam..całkiem niedawno bo cena fajna i kolor mi sie podobał
Hanie nosiłam w niej z trzy razy
nie najgorzej chociaz materiał BARDZO sprezynuje (ale Hanka ponad 10kg wazy).. no a jakie spodenki z niej będa..
H- 28.06.2008 r., M -05.06.2001 r.
mojdom13.blogspot.com
http://http://www.chusty.info/forum/...ad.php?t=46784pieluszki wielorazowe
---> w razie zapchania skrzynki pw---> dosr@poczta.wp.pl
Ja również sobie chwalę. Mam chustę, moja mała bardzo ją lubi, choć wiążemy ją bardziej prawidłowo, niż Pentelka ma na swoich zdjęciach. Kupiłam też polar-bezrękawnik dla dwojga. Moim zdaniem - SUPERPolarek przyjemny, miły, rozmiarowo super i bardzo ładnie wykończony. Moim zdaniem nie ma co przepłacać na bęzrękawniku, bo ten jest świetny.i
Zuzu (styczeń 2010), Kalina (wrzesień 2012)
Doradca Akademii Noszenia Dzieci, Instruktor masażu Shantala. Bliskość na starcie - ja w sieci![]()
W Poznaniu też nosimy
Też mam tego elastyka -moja pierwsza chusta, kupiona żeby się przekonać czy będzie nam chustowanie odpowiadało. Nosiłam bardzo krótko, bo było mi w niej za gorąco, zimą w domu. Jest dość rozciągliwa (nie mam porównania z innymi elastycznymi) bardziej wszerz niż na długość. Na pewno nie nadaje się dla cięższego dziecka. Jak dla mnie spełniła swoje zadanie - pokochałam noszenie w chuście. Dziś mam dwie tkane (właśnie leci do mnie trzecia) i jedną kółkową. Wózek kurzy się w kącie...
Kupiłam właśnie na prezent dla oczekujacej maleństwa koleżanki. Fajna chusta, miękka, dobrze sie wiąże. Macałam gabi i nie widzę jakiejś piorunujacej róznicy. Zamotałam moje młode (9kg) i tez było ok. Fajnie wykończona, naszywka zaznaczająca środek. Mnie błąd w nazwie nie razie, przecież wiadomo, że to nazwa własna.
A kieszonkę od Pentelki ktoś może miał? Jakie są wasze opinie? O elastiku i MT już było, ale kieszonki też sprzedaje...
moja pierwsza chusta to był właśnie elastyk od Pentelki i byłam z tej chusty baaaardzo zadowolona. Na długo nie wystarczy, ale tak na początek to polecam jak najbardziej.
Ja mam(jeszcze).Kupiłam będąc w ciąży na próbę elastyka.Nie chciałam wydawać mnóstwa kasy,bo nie wiedziałam jak to będzie.Zaczynałam na niej właśnie od kieszonki.Myślę,że na początek jest ok.Potem miałam chusty nati.Teraz mam na stanie nati ocean,hopka ultracienkiego i lada dzień będę miała didka.W tym elastyku już nie noszę(mały ma 6,5kg.)choć jeszcze dałoby spokojnie radę.W sumie zastanawiam się co z nią teraz zrobić.Nowa jest tak tania,że używanej nie warto sprzedawać,może komuś podaruję,albo na coś przerobię![]()
Chodziło mi wyżej o kieszonkę (pouch)
Jakbyś nie miała co zrobić z tym elastikiem Pentelki to ja będę wiedziała co z nim zrobić.
i ja zaczynałam od elastyka pentelki, bo cena przystępna a ja totalny debiu byłam. I zadowolona byłam, nosiłam ok.5 msc, później przerzuciam się na Nati, Babylonię itd. Ale jak czekałam na moją BB i nie miałam nic w domu,a wycieczka się zapowiadała to wzięłam elastyk pentalki, Mała miała już prawie 7 miesięcy, klocuszek z niej i o dziwo dobrze mi się niosło całą wycieczkę ( oczywiście w odpowiednim wiązaniu)
Co do poucha, to skoro w sumie nie ma jakiś wymagać co do materiału (jedni szyja z bawełny, flaneli, satyny i czego tam jeszcze,) to ten chyba też ok. byle by był dobrze dopasowany. Tak mi się zdaje![]()
a ktoś ma doświadczenia z tkaną z Pentelki?
http://allegro.pl/pentelka-chusta-tk...274008748.html