To i ja wtrące swoje tzry grosze. Od wczoraj dzięki Odi jestem szcześliwą posiadaczką ONO w kolorze czarnym.I tu narażę sie większosci bo zostało zakupione dla 3,5 miesięczniaka
I wiecie co?Jest cudowne,Młody przeszcześliwy a nosidło mega wygodne.Ale po kolei
Jest mieciutkie, ale i solidnie, porzadnie wykonane.Swietny pomysł ze zwężanym panelem, mozna idealnie dopasować do wielkości malucha tak, aby zrobić porzadna żabke.Fajny kapturek-ja przypięłam go dopiero jak Młody usnął bo świetnie trzyma główkę a tak nic nie zasłaniało mu widoków,Po przypięcia zwiniętego tez sie nie denerwował( a w chuscie jak próbuje założyć mu odrobiny poły chusty w 2x wybudza sie od razu wrrr....)
Bardzo wygodnie i szybko sie zakłada.Pasy dość długie, ale nie koszmarnie długie.Jedynie faktycznie mogłyby być ze 2cm szersze.Nam póki co było wygodnie ale synek jeszcze lekki wiec jak bedzie później to nie wiem.
Mąż zachwycony i juz mi dziś chciał chusty wszystkie wyprzedawac
Dla mnie super wygodne i najwazniejsze, ze dla Młodego również na 100%. W chuscie sie zawsze nawścieka zanim zasnie a tu chwila moment i bez awantur Młody śpi....
Naprawde ciesze sie,ze je kupilismyJeszcze raz dzieki Ci Odi