super zdjeciamam nadzieje, ze moja 3latka nie bedzie sie buntowala, bo chustowac nie chustowalam jej od wieeeelu miesiecy. ale gór nie zdobedzie na wlasnych nozkach - tego jestem pewna
![]()
super zdjeciamam nadzieje, ze moja 3latka nie bedzie sie buntowala, bo chustowac nie chustowalam jej od wieeeelu miesiecy. ale gór nie zdobedzie na wlasnych nozkach - tego jestem pewna
![]()
Odynko, a masz zdjecia od "frontu", wersji sztruksowej i bawełnianej?
Michalina 03.02.2009.
Bywasz piekącym jadem trollów / Na internetowym forum /Vivat Polonia frustrata! Vivat Dąs Psychopata!
Jam nieudacznik grafoman i śmieć
Tylko ty możesz być bogiem - na wszystkich podnosisz nogę
I załatwiasz te sprawę jak pies
tzn?jak od frontu?
dziś proszę do mnie drukowanymi literami bo pada i głowa mi pęka
![]()
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!
w sensie chyba widok z przodu![]()
Chodzi mi o pasy, czy sa wiazane, czy na klamry? Ze zdjec z panelem nic dla mnei nei wynikaJa kompletnie zielona w dziedzinie nosidel, a szukam czegos dla Młodej
No wlasnie, z przodu ( przyjmując, ze "z tyłu" noszacego, czyli na plecach siedzi dziecko). Kurdem, namotałam?
Michalina 03.02.2009.
Bywasz piekącym jadem trollów / Na internetowym forum /Vivat Polonia frustrata! Vivat Dąs Psychopata!
na zdjęciu z tatusiem widać klamręA ja jestem ciekawa co z tymi pasami górnymi, bo ze zdjęcia wynika że kończą się gdzieś pod nogę dziecka. Jestem ciekawa jak to jest rozwiązane.
Bardzo fajnie wyglądają te nosidełka. Sama bym się skusiła, ale ostatnio kupiłam ABC Larissa![]()
No wlasnie mi sie spodobały, cena mi sie spodobała, wiec pewnie kupie![]()
Michalina 03.02.2009.