Pokaż wyniki od 1 do 20 z 113

Wątek: ONO natural - nosidło ergonomiczne...

Mieszany widok

Chustonówka

Domyślnie

Dzięki wielkie za wskazówki,podciągnęłam na uda ku górze i chyba się udało uzyskać pupkę wpadniętą w nosidło...tak jest po włożeniu i wyrównaniu...niestety nie idealnie symetrycznie...

niestety już po chwili córa się bardziej krzywi(jedna noga blizej środka nosidła,druga dalej)...na zdjęciu to słabo widać,ale w lustrze lepiej

co jeszcze mogę poprawić?Przepraszam za zaśmeicanie wątku bo pewnie to się nadaje do innego, dotyczącego regulacji nosideł,ale już nie chcę zmieniać i mieszać,najwyzej moderatorzy przeniosą.

chyba mała ma faktycznie za długie nogi na to nosidło....choć ona mała dopiero 11 miesiąc,przynajmniej do wakacji przydałoby się ponosic. Dziwne,że ergonomik starcza na tak krótko(bo nosi się zwykle odkąd dziecko dobrze siedzi,czyli nas od około 2 miesięcy...noszą wcześniej,ale rehabilitantka mówiła,że wcześniej nie tak zdrowo nawet u dzieci bez asymetrii),a już byłoby za małe?

dopisane: pytalam się na rehabilitacji o to nosidło,nawet miałam młodą już wsadzać by pani skorygowała pozycję ,ale rehabliltantka zupełnie nie w temacie:dla niej wisiadło i ergonomik to to samo i nawet nie wiedziała,że się nie nosi przodem do świata na brzuchu,więc odpuściłam wiązanie.
    Ostatnio edytowane przez arixxi ; 12-03-2013 o 19:55

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów