Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: chusta a chrzest

Chustonówka

Domyślnie chusta a chrzest

Cześć dziewczyny

Przeglądam forum, ale jest bardzo rozbudowane i nie wiem, czy wszystko zauważyłam:
    chciałabym Was w tym wątku zapytać, czy używałyście chust - trzymałyście dzieci w chuście - podczas ceremonii udzielania chrztu świętego.
    Jeśli tak, to napiszcie w jakich chustach i najważniejsze w jakiego rodzaju wiązaniach?
    Jeśli to już było, to podeślijcie linka i ewentualnie instrukcje do wiązań, jeśli to były inne wiązania niż kieszonka (ja na razie tylko w kieszonce czuję się dobrze).

Dzięki wielkie z góry

Chusteryczka Awatar lalika
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Często w użyciu były chusty kółkowe, nawet specjalnie szyte. Tyle wiem - poczekaj, pewnie się ktoś odezwie z bardziej praktycznymi uwagami.

Chusteryczka Awatar rosass
    Miejscowość
    Góry izerskie

Domyślnie

my byłyśmy w tkanej. w 2X. (hoppendiz casablanca, pożyczona od agi z klubu kangura) i było mi wygodnie , choć Gaja miała na sobie sukienkę 2razy dłuższą od siebie.
    a tu wątek - http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=11935
    GAJENKA-23.12.08
    Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nika03 Zobacz posta
    Cześć dziewczyny

Przeglądam forum, ale jest bardzo rozbudowane i nie wiem, czy wszystko zauważyłam:
    chciałabym Was w tym wątku zapytać, czy używałyście chust - trzymałyście dzieci w chuście - podczas ceremonii udzielania chrztu świętego.
    Jeśli tak, to napiszcie w jakich chustach i najważniejsze w jakiego rodzaju wiązaniach?
    Jeśli to już było, to podeślijcie linka i ewentualnie instrukcje do wiązań, jeśli to były inne wiązania niż kieszonka (ja na razie tylko w kieszonce czuję się dobrze).

Dzięki wielkie z góry
    Wystarczy skorzystać z opcji Szukaj, to naprawdę nie jest trudne i zabiera jedynie chwilę. Temat przewijał się już parę razy...
    http://www.chusty.info/forum/search.php?searchid=116843

Chustonówka

Domyślnie

Bardzo dziękuję za odpowiedzi i linki do poprzednich rozmów na ten temat.

Jednocześnie bardzo jeszcze raz przepraszam, że powtarzam temat, proszę jednak jeszcze o odrobinę wyrozumiałości, wkrótce mam nadizeję nabrać biegłości w obsłudze forum.

Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów