pozwalacie?
ja sie staram nie tworzyc precedensu, ale przez to sama nie moge nic schrupac na spacerze
ciekawa jestem jak to wyglada u was i tyle.
hm?
pozwalacie?
ja sie staram nie tworzyc precedensu, ale przez to sama nie moge nic schrupac na spacerze
ciekawa jestem jak to wyglada u was i tyle.
hm?
mnie kusila brzoskwinia.
ale mniej kusilo mnie puree brzoskwiniowe na koszulce.
i roje os nad nim.
Ja jadłam lody pomimo oburzenia ( a moze zazdrosci) zawartości chusty![]()
Michalina 03.02.2009.
Bywasz piekącym jadem trollów / Na internetowym forum /Vivat Polonia frustrata! Vivat Dąs Psychopata!
Jam nieudacznik grafoman i śmieć
Tylko ty możesz być bogiem - na wszystkich podnosisz nogę
I załatwiasz te sprawę jak pies
my jemy, nie przejmujemy się![]()
Młoda dostaje herbatnika,paluszka i wode do picia.
Z owocami i konkretami które łatwo rozsmarować nie ryzykuje
Szkoda mi chusty![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Zdarza mi się jeść loda, pić jakiś napój, ale mała nie dostaje (zresztą takich rzeczy nie jada jeszcze). Choć, oczywiście, wyciąga rączki z zainteresowaniemOj, ja niedobra...
![]()
Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)
http://moje-dzieciaki.blogspot.com/
We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
With our thoughts we make the world. Buddha
Jemy
i pijemy
Na zdrowie!
ja jadam raczej normalnie, L najwyżej z ręki mojej wprost do buzi owoca dostaje, wafle trzyma sama, cycka dostaje na wyraźne żądanie
Kacper je i pije jak ma ochotę, ja także. Teraz co prawda mój mąż głównie nosi, bo ja nie daję już rady...
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
va
biorac pod uwage osy, pszczolki i inne stworzonka to ja od lat malo jem na spacerach, plazach itd
zwlaszcza owocow
woda zawsze do woli
do jedzenia dalabym ostatecznie matchew
najgorsza moja fobia letnia to sprawa picia z puszki
no nie moge sie nawet patrzec na ludzi ktorzy pija w czasie zywota os z puszki i nie wiedza czy w srodku nie ma niespodzianki niemilej
ale ja kiedys malo co nie zakonczylam swojego zycia przez taka puszke
wiec moze dlatego
w wozku ell takze nie je
Jemy i pijemy,ale to,czego nie da się rozsmarować na chuście![]()
jemy to co się nie rozmazuje- suche jedzenie. Pije też![]()
Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019
jemy batony , ciastka , wafelki , paluszki , pijemy
nie jemy rozciapkujących się produktów
osy za nami nie latają![]()
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
ja jadam rozmaite rzeczy, ostatnio jagodzianki. ponieważ Zośka zaraz wyciąga łapki, cokolwiek by to nie było, a ona jeszcze takich rzeczy nie je, zawsze zabieram na spacer chrupki kukurydziane i wodę.
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
zajadamy chrupki kukurydziane,herbatniki,wafle i pijemy wodę
owoce wolę zjeść i dać do jedzenia poza chustą![]()
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
Ja nie polecam dawać dziecku siedzącemu na plecach bułki, suchej zwłaszcza. Wyciągałam okruchy zewsząd, wrrrrrr
a poza tym tak na poważnie-nie daję Mani jeść kiedy jest w chuście-boję się, że się zakrztusi i zanim ją wyciągnę, zdejmę z pleców itd może być już za późno. Jedyne co to daję pić kiedy jest u męża na plecach w MT.
ja jem niemal codziennie lody)
Hania jeszcze na cycku więc nie je..chociaż..raz się zdarzyło, że luzowałam wiązanie i kombinowałam z dekoltem bo chciała JUŻ TERAZ a nie za 3 min jak dojdziemy do ławeczki)