pozwalacie?
ja sie staram nie tworzyc precedensu, ale przez to sama nie moge nic schrupac na spacerze
ciekawa jestem jak to wyglada u was i tyle.
hm?
pozwalacie?
ja sie staram nie tworzyc precedensu, ale przez to sama nie moge nic schrupac na spacerze
ciekawa jestem jak to wyglada u was i tyle.
hm?
mnie kusila brzoskwinia.
ale mniej kusilo mnie puree brzoskwiniowe na koszulce.
i roje os nad nim.
Młoda dostaje herbatnika,paluszka i wode do picia.
Z owocami i konkretami które łatwo rozsmarować nie ryzykuje
Szkoda mi chusty![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Zdarza mi się jeść loda, pić jakiś napój, ale mała nie dostaje (zresztą takich rzeczy nie jada jeszcze). Choć, oczywiście, wyciąga rączki z zainteresowaniemOj, ja niedobra...
![]()
Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)
http://moje-dzieciaki.blogspot.com/
We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
With our thoughts we make the world. Buddha
Jemy
i pijemy
Na zdrowie!
ja jadam raczej normalnie, L najwyżej z ręki mojej wprost do buzi owoca dostaje, wafle trzyma sama, cycka dostaje na wyraźne żądanie
Kacper je i pije jak ma ochotę, ja także. Teraz co prawda mój mąż głównie nosi, bo ja nie daję już rady...
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
Ja jadłam lody pomimo oburzenia ( a moze zazdrosci) zawartości chusty![]()
Michalina 03.02.2009.
Bywasz piekącym jadem trollów / Na internetowym forum /Vivat Polonia frustrata! Vivat Dąs Psychopata!
Jam nieudacznik grafoman i śmieć
Tylko ty możesz być bogiem - na wszystkich podnosisz nogę
I załatwiasz te sprawę jak pies
my jemy, nie przejmujemy się![]()
To zalezy![]()
Zalezy co i kiedy jem.Od kiedy dziabnela mnie osa nie jadam w chuscie owocow. Lody wchodza w rachube, gdy mlody spi, bo inaczej ma caly kapelusz upaprany. Ogolnie wyjmuje mi jedzenie z reki, szczegolnie, gdy siedzi na plecach to ciekawie wyglada![]()
jemy jemy, jak moja córa zobaczy, że tylko je ktoś inny (i nie chodzi o mnie ale o jakąkolwiek osobę) to jest nieustanne "AM, AM".
Syn 2006
Córa 2008
Syn 09.2014