Bardzo dziękuje za link![]()
( opinia Cobry tam zawarta byla bardzo pomocna i dala nadzieje ze może jednak warto spróbować)
Będę bardzo wdzięczna za inne Wasze opinie
Pozdrawiam
Bardzo dziękuje za link![]()
( opinia Cobry tam zawarta byla bardzo pomocna i dala nadzieje ze może jednak warto spróbować)
Będę bardzo wdzięczna za inne Wasze opinie
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez nixie ; 03-12-2010 o 16:41 Powód: dodałam zdanko w nawiasie :)
hej , wiecie juz cos na temat tej chusty?
Z tego co na razie wiem z dwóch opinii to po wypraniu niby jest całkiem ok.
Moją chustę dostane dopiero pod choinkę ale udało mi sie zrobić tajny wgląd do prezentu(bo juz przyszła) i jak detektyw zrobiłam mocno powiększoną fotkę splotu :
Co to za splot? bo sie nie znam?
Będę wdzięczna za rady![]()
skośnokrzyżowy.
ja cały czas czekam na chustę, coś firmie długo zajęła wysyłka
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
przyszła dzisiaj, inna niż zamawiałam, ale może to i lepiej, bo kolory energetyczne i bardzo apetyczne.
pierwsze wrażenia - paski nadrukowane z jednej strony, chusta sztywnawa, ale cienka, splot na pewno skośnokrzyżowy, ładnie pracuje w rękach po skosie.
baardzo kiepski zapach, ładnie wykończona, duży minus za oznaczenie środka (zwykła metka z instrukcją prania - na jednym z ogonów jest metka z logo producenta, to ona powinna być przyszyta na środku). prać można w 40 stopniach na delikatnym cyklu - kiepsko jak na 100% bawełny, ja wszystkie bawełnianki piorę na 60.
instrukcja na pierwszy rzut oka bardzo w porządku, dobre zdjęcia, nic nie wisi. brakuje plecaczków, ale może to i dobrze.
długość przed praniem - 4,37m. IMO to mało, bo chusta produkowana jest tylko w jednym rozmiarze.
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Na zdjęcia czekamy i wrażenia z noszenia!
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
dziękuje![]()
To ja tez cierpliwie czekam na dalsze opinie z użytkowania![]()