Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 40 z 99

Wątek: womar chusta wiązana

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Dagmara
    Miejscowość
    Warszawa Bielany

Domyślnie

Straszne te wiązanie. Pomijając fakt, że dla dziecka krzywdzące to i nie zachęcające wyglądem dla kogoś kto chust nie zna.
    Konstanty 16.04.2014
    Lilianna 7.04.2010
    Kacper 29.07.2007

Chustomanka Awatar marushka
    Miejscowość
    ciągle w drodze (poznań-wawa)

Domyślnie

Wiązanie na brzuchu jest strasznie dziwne - coś tam zwisa, chusta widać, że niedociągnięta i jakaś poplątana- kiepska reklama.
    A na wisiadła już mam takie uczulenie, że wrrr wyglądają jak pudełka na niemowlęta.

Chustoholiczka Awatar Agnen
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Słowo "ergonomiczne" stało się modne. Szkoda, bo teraz już tak naprawdę nie da się szybko odróżnić dobrego nosidła od złego. A wiązanie bosskie po prostu.

W Poznaniu też nosimy!
    Doradca Akademii Noszenia
    Doradca noszenia ClauWi®

nawróć się!

Chusteryczka Awatar Gertruda
    Miejscowość
    Las koło Łodzi

Domyślnie

Chusta jak chusta może się okazać ok, ale wiązanie w katalogu tragiczne...
    Starszy 18.12.2008 Młodszy 02.01.2011

Podpisz się i ratuj maluchy!!!!

Chustoholiczka Awatar agaja
    Miejscowość
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

pracowalam jakis czas temu jako red nacz abcrodzica.info
    dzis patrze, a tu w mojej starej skrzynce prosba o opinie nt art prasowego i mozliwosci zamieszczenia na stronie reklamy od pani z firmy.. Womar
    koszmarnie zle zapieta chusta kolkowa - to jedno foto, drugie - wisiadlo
    podziekowalam grzecznie, wyjasnilam,z e ja tego zmaiescic nie moge bo to niezdrowe dla dzieci: tu szereg argumentow, i ze jak zrobia nosidla spelniajace takie a takie warunki to ich zareklamuje, jakby co, sluze im radą. pani nei odpisdala, zobaczymy
    miala pecha, ze trafila na mnie, noszącą od 2,5roku
    dziewczyny, mam ochote podlinkowac im ten watek - tym w womarze
    zrobic to? jak myslicie?
    ech,m nei czekałam , napisalam do nich, podalam tez link do watku testowego i poinformowałam, ze moga wypuścic coś do testów
    ciekawe, czy tu zajrzą.
    Ostatnio edytowane przez agaja ; 26-07-2010 o 21:58

Chustonówka
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

a czy ktos zauwazyl, ze oni w tych swoich nosidelkach pokazuja, ze mozna dzieci nosic przodem do świata?!!! czy to tylko mi sie wydaje dziwne? czy moze zmienily sie na ten temat opinie?

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nutelka Zobacz posta
    a czy ktos zauwazyl, ze oni w tych swoich nosidelkach pokazuja, ze mozna dzieci nosic przodem do świata?!!! czy to tylko mi sie wydaje dziwne? czy moze zmienily sie na ten temat opinie?
    tak, zauważyliśmy dlatego m.in ich nie używamy - i nie, nie wolno tak nosic, w tej kwestii jesteśmy niereformowalni - tak samo jak i firma z twierdzeniem odwrotnym...
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chustomanka Awatar ALiA

Domyślnie

Ja mam womarka,jako że to moja pierwsza chusta to nie miałam wielkiego porównania.Materiał sztywny na początku nawet po pierwszym praniu tragedia,teraz już ją wymiętoliłam dokładnie i jest fajna była prana już wiele razy,prasowana,kolor się nie sprał,nie zmechaciła się,ogólnie dobrze mi się ją dociąga. Miałam z niej zrobić MT,ale prawie zakupiłam od leduni i szmatka została. Nasz bąk jest już za duży na wiązanie z przodu,a mietek jakoś słabo mi się sprawdza na plecach ostatnio dlatego motam w chuście. Przetestowałam plecak chest belt i powiem wam,że dla mnie super,opanowaliśmy go z bączkiem i w tej chuście ładnie mi się dociąga. Fakt,że szału nie ma w porównaniu z chustami,które już miałam okazję macać,ale jak się nie ma co się lub to się lubi co się ma

Chustofanka Awatar nixie
    Miejscowość
    http://fit-ma-ma.blogspot.com/

Domyślnie

A ja juz mam Dostałam pod choinkę ale jeszcze nie miałam czasu jej wyprać.
    Troche popróbowaliśmy z mężem cos powiązać ale to raczej było do śmiechu...
    Powiedział ze najlepiej by bylo jakby był filmik instruktażowy w internecie z Jackie Chanem
    to by sie nauczył wiązać w kilka sekund ...faceci...
    I faktycznie...jak pierwszy raz zobaczył ta chustę to stwierdził "ale to długie"
    a jak zamotał sobie misia to stwierdził ze ledwo ledwo...
    no ale na mnie chyba będzie ok...
    Odezwę sie po pierwszej poważnej próbie .

Chustopróchno Awatar Soul
    Miejscowość
    Toruń*Magic*City

Domyślnie

O..

Niedługo i ja dołączę do testujących Kupiłam długą wiązankę 4,5 m, używaną..

Jestem bardzo ciekawa, bo splot wygląda zupełnie ok na zdjęciach, wzór-moje klimaty, tylko ciekawe jak z miękkością i grubością
    Mikołaj 2007, Ignaś 2010, Jasiulek 2015, Mieszko 2018

Chustomanka Awatar Mama.O.
    Miejscowość
    POMORZE

Domyślnie

O to jestem w szoku bo te chusty nie wyglądały na takie raczej kojarzyły mi się z pościelą

Wysyłane z mojego GT-S5300 za pomocą Tapatalk 2
    3 horkruksy

Chustopróchno Awatar Soul
    Miejscowość
    Toruń*Magic*City

Domyślnie

Tu widać splot ciut, zdjęcie z netu, ja swoim aparatem nie zrobię takiego zbliżenia:

Ja tę białą metkę wycięłam, a wszyłam za to na oznaczenie środka tę czarną, z zawijaskami. Na pewno nie jest to chusta całoroczna, no gramatura bawełny zupełnie inna, ale na lato - będzie super
    Mikołaj 2007, Ignaś 2010, Jasiulek 2015, Mieszko 2018

Chustofanka
    Miejscowość
    Śląsk

Domyślnie

Też mam chustę Womar Zaffiro i bardzo ją sobie chwalę(mimo kolorów niczym hipiski koc plażowy). Być może dlatego, że jestem drobna a mój mąż bardzo szczupły, dajemy radę się spokojnie zamotać z dzieckiem. Rzeczywiście trzyma na mur beton chociaż wyjątkowo nie odpowiadają mi ścięte końcówki. Źle się to wiąże.
    Jest to moja pierwsza chusta więc nie mam dobrego porównania ale mając do dotknięcia inne, cieńsze albo elastyczne... mam wrażenie, że wybrałam dobrze, bo te inne wrzynałyby mi się w ramiona.

Uprawnienia umieszczania postów