He he dzięki![]()
to teraz tylko wzór wybrać![]()
O BOŻE, jak to mówi rzufikowa UMARŁAM dla tej Manduci, fotek i leżę........
jak wstanę to chybe se jardin noir kupię![]()
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Kupiłam, juliwek ma jeszcze promocję w sklepie.
To był zakup pod wpływem impulsu bo chciałam coś innegoŻeby tylko lato szybko przyszło teraz
![]()
Mati - 19 kwietnia 2005
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Mam nadzieje że dobra będzie, bo nie pomierzyłam się/dziecka.
A tak w ogóle to bedzie moje pierwsze nosidło ergonomiczne, nie licząc MT.
A olive Blush i ta z turkusem tez cudowna![]()
Mati - 19 kwietnia 2005
Doradca Noszenia ClauWi®
Ciekawe, co u Sunvill??? Śliczne foty robiła... Dawno jej tu chyba nie było...
Michalina 03.02.2009.
Bywasz piekącym jadem trollów / Na internetowym forum /Vivat Polonia frustrata! Vivat Dąs Psychopata!
Jam nieudacznik grafoman i śmieć
Tylko ty możesz być bogiem - na wszystkich podnosisz nogę
I załatwiasz te sprawę jak pies