Witam Was wszystkie serdecznie. Kilkoro z Was z pociechami miałam przyjmeność poznać już osobiście na spotkaniu w Bytomiu i u ekomamy w Katowicach, a teraz W KOŃCU dołączam do forum Mówię w końcu, bo dopiero ostatnio ktoś podał na gazecie.pl magiczny sposób na bezproblemową rejestrację, gdyż forum przy poprzednich próbach posądzało mnie o spamowanie Kilka słów o sobie: jestem studiującą mamą małejMałgosi i mieszkam w Cieszynie. Na forum trafiłam jak chyba sporo z Was przez forum gazetowe. Noszę w chuście wiązanej i mei tai od 2,5 miesiąca, a od początku, czyli od 8 miesięcy w pouchu. Mam nadzieję dołączyć na dłuższy czas do Waszego grona i w miarę czynnie się udzielać. Co jeszcze mogę dodać? Może to, że noszenie jest chyba bardziej przyjemne dla mnie, niż dla mojej córeczki Dziwnym sposobem odkąd noszę mam co jakiś czas napady kreatywnego nastroju i euforii. A jak się studiuje kierunek artystyczny, to jest to bardzo pomocne Wskutek tego w mojej głowie plącze się masa projektów na koszulki chustowe, meitaie, grafiki i inne gadżety. Mam nadzieję, że chociaż część z nich kiedyś zaistnieje w rzeczywistości, a póki co plan mam żeby się tu z Wami zaprzyjaźnić i udzielać w miarę czynnie
Aha, niech mnie jeszcze jakaś poczciwa dusza uświadomi jak dodać mały obrazeczek po lewej stronie? Dodawałam w profilu zdjęcie, pomniejszałam je kilkanaście razy, aż w końcu nic nie było widać, a dalej było za duże Jaki na to sposób?