Pokaż wyniki od 1 do 20 z 70

Wątek: Ile chust zabieracie na wakacje ?

Mieszany widok

Chustomanka Awatar buka
    Miejscowość
    Kato

Domyślnie

Wszystkich wziąć nie mogę, nawet nie chcę. Myślę z 3 - 4, w których i tak najchętniej noszę? PHI, pawie konopne i złote ryby, MT i Ergo na P. I myśle, że gdybym została w takim składzie na co dzień to tragedii by nie było

Aginiu pomogę - 3 szt. od dołu

Chusteryczka Awatar alifi
    Miejscowość
    Rydzynki

Domyślnie

Wzięliśmy manducę (pur papa) 3 wiązanki (pur mła), z czego w robocie były dwie. Ale mało motałam, gdyż po pierwsze primo P. odkrył zalety noszenia, a ja postanowiłam nie stawać między nim, manducą, a córką po drugie primo się ochwaciłam. Znaczy nogę w kostce urwałam sobie prawie. Na drodze prostej Więc z noszenia odpadłam
    Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)

UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE

Chusteryczka Awatar kakot
    Miejscowość
    Kraków/Warszawa

Domyślnie

Jadę pociągiem. Jestem minimalistką. Zabiorę jedną (słownie: jedną) chustę - indio 3,6 m. Oraz kółka luzem.

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez buka Zobacz posta
    Wszystkich wziąć nie mogę, nawet nie chcę. Myślę z 3 - 4, w których i tak najchętniej noszę? PHI, pawie konopne i złote ryby, MT i Ergo na P. I myśle, że gdybym została w takim składzie na co dzień to tragedii by nie było

Aginiu pomogę - 3 szt. od dołu
    Haha akurat azura i dmuchawce chciałam zostawić bo zbyt grube. Na pewno wezmę Iryska, grassa bo nosny, jasny i ładnie będzie sie komponował z morzem, petrola bo go uwielbiam, ergo dla męża.... musi być coś nośnego więc rybki karaibskie
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

Chustoholiczka Awatar Aksamitka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aginia Zobacz posta
    Haha akurat azura i dmuchawce chciałam zostawić bo zbyt grube. Na pewno wezmę Iryska, grassa bo nosny, jasny i ładnie będzie sie komponował z morzem, petrola bo go uwielbiam, ergo dla męża.... musi być coś nośnego więc rybki karaibskie
    Pozostaje tylko zostawić petrola i tęsknić (ale skład wakacyjny pasuje wszystkim).Po powrocie petrolem się nacieszysz

Chustoguru Awatar livada
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Heh, ja będę myśleć niedługo ile szmat wziąć na kilka dni do Paryża

W zeszłym roku, jak lecieliśmy na ponad tydzień do Kornwalii, z jednym bagażem rejestrowanym 15 kg i dwoma podręcznymi, udało mi się upchnąć trzy W Chorwacji mieliśmy jeszcze więcej... Ale ja zwykle na weekend zabieram minimum trzy, tyle że autem
    Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)

Chustomanka Awatar olmis

Domyślnie

Heh ja zabrałam w zeszłym roku nad morze 3 i MT, ale tylko po to, żeby zrobić trochę fajnych plenerowych zdjęć, bo wystarczyłaby 1 plus miętek
    teraz dziecko odchustowane, więc pewnie NubiGo i 1 wiązankę weźmiemy.
    starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
    -----------------------
    Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl

Chusteryczka

Domyślnie

Nie mamy samochodu, zwykle bierzemy 2 (dla 2 dziewczynek), raz zabrałam 3. Teraz to pewnie ja chustę, a M. nubika

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

ja wzięłam w zeszłym roku 4, wg klucza: coś ciemnego na motanie w niesprzyjających warunkach, coś jasnego, bo w końcu lato, coś kolorowego, bo lubię i ulubioną chustę (czyli po kolei: antracyt, indio len natur, inka i japan jedwab). W tym roku też podobny klucz zastosuję
    2 + 7 (2005-2018)

Chustomanka Awatar astro
    Miejscowość
    WrocłaW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aginia Zobacz posta
    Stosik mam taki tylko co z niego zabrać? Jedziemy pod namiot więc część moze przyda sie na koce
    wtrącę swoje dwa grosze, ja z natury minimalista wzięłabym z Twojego stosu aginia jedynie irysa i rybki niebieskie, choć pierwsza od dołu cudna gradacja,
    w tym roku czeka nas chyba podróż pociągiem więc minimalizm rulez, ale kto wie
    3 Muszkieterów i Mała Księżniczka 20.07.200810.12.2011 24.11.201417.11.2017

Uprawnienia umieszczania postów