Cytat Zamieszczone przez kasku Zobacz posta
na ebayu sa czasem dlugie chusty w dobrych cenach tylko opisy najczesciej po niemiecku, co wybrac zależy od tego na co mozesz sobie pozwolic a potem wybrac najladniejszą z tych co ci pasują
Po niemiecku to ja nie bardzo, ale tam też szukam. I na angielskim ebayu i na szwedzkiej wersji, ale problem polega na tym, że nie wiem czego szukać A najładniejsza do tej pory ponoć nie jest najlepszym wyborem - samoróbka 50 cm szerokości za niemal darmo, bo 30 zł

Cytat Zamieszczone przez Mayka1981 Zobacz posta
jak ma spełniać Twoje warunki - dla tatusia i mamusi, na dłużej i wygodne - to oryginalna skośnokrzyżowa długości 5.2metra i szerokości 70cm
cena - no cóż, zakładając że będziesz często używać można się przałamać, poza tym zajrzyj na chustostragan na pewno do porodu coś dla siebie znajdziesz w rozsądnej cenie
Mam nadzieję, że oboje, a nawet cała trójka (z Małą) będziemy jej używać Właśnie próbuję się przełamać, ale muszę jeszcze przełamać drugą stronę związku, która ma problem ze zrozumieniem czemu musimy zapłacić tyle kasy za kawałek materiału...? Na chustostragan zaglądam, może coś trafię

Dzięki za porady