-
Chustonówka
Pierwsza chusta
Witajcie,
potrzebuję porady
Wiem, że do grudnia jeszcze mnóstwo czasu, ale ja bym chciała mieć już jakieś pojęcie czego mam szukać... Otóż chodzi mi o pierwszą najpierwsiejszą w życiu chustę. Dla dziecka, którego jeszcze nie ma na świecie, więc nie wiem jaka będzie duża
Natomiast rodzice należą do klasy super gigant full wypas, czyli 185-190 cm wzrostu, 100-110 kg i jakies 115-120 w obwodzie Tatus i 164 cm wzrostu, jakieś 100 kg wagi obecnie, ale potem mam nadzieję nieco mniej
i w obwodzie 115, ale to też kwestia Młodej w środku (przed ciążą miałam jakieś 90 cm, też sporo...). I szukam czegoś na początek, co wystarczyłoby mi na dłużej, było odpowiednio duże dla nas obojga no i było wygodne...
Gdy popatrzyłam na ceny to trochę mi mina zrzedła, ale widać tak musi być. Mój Ukochany stwierdził natomiast, że może sami coś uszyjemy lub zlecimy krawcowej - wyjdzie taniej a może tak samo dobrze. Na allegro znalazłam jedną chustę 5 metrów, która mi się podoba, ale ma 50 cm szerokości tylko - nie wiem czy to nie za mało? W ogóle czuję się całkowicie zagubiona wśród tego wszystkiego... Może któraś z Was poratuje choć dobrym słowem i jakąś radą?
Agnieszka

Uprawnienia umieszczania postów