Większość sprzedam i kupię sobie coś fajnego na pocieszenie po zakończeniu noszenia
Jedną albo dwie zostawię, dla córek. Wiem, że kiedyś będą jeszcze fajniejsze szmaty, ale jedna "z tradycjami" nie zaszkodzi![]()
Większość sprzedam i kupię sobie coś fajnego na pocieszenie po zakończeniu noszenia
Jedną albo dwie zostawię, dla córek. Wiem, że kiedyś będą jeszcze fajniejsze szmaty, ale jedna "z tradycjami" nie zaszkodzi![]()
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
cóż za straszny wątek
PRZERAŻAJĄCY!!!!!!
hmmm.... pewnie sprzedam
ale jeszcze o tym nie myślę
nie wiem... może jedną zostawię...a może właśnie coś sobie kupię na pocieszenie?
planujemy jeszcze chuściocha, ale za 6 lat minimum... może pawie dla niego zostawię...
Na razie nie wyobrażam sobie, że mogłabym cokolwiek sprzedać czy w inny sposób wypuścić z domu. Za dużo fajnych wspomnień łączy się z tymi szmatami!
Ale na szczęście dla mnie to problem odległy w czasie, bo jeszcze planujemy kolejne dzieci![]()
Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)
http://moje-dzieciaki.blogspot.com/
We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
With our thoughts we make the world. Buddha
Sprzedam i zostawie sobie tylko jedną wiązanke
I nie z sentymentu,ale raczej by móc pokazywać znajomym jak wiązać,jak okiełzać 5metrów materiału itp
Jak z tych które do szmat się nie przywiązują
Mój rekord to 4wiązanki w jednym czasie.Zwykle jak kupuję nową,stare idą w świat bo w nich już mniej noszę![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Te najblizsze mojemu sercu zostawie dla córki którą planuje jeszcze mieć .
A jak juz mi córka wyrośnie to te starowinki starusieńki staruszkowe powedrują do szafy i beda czekac na wnuki
...ale chyba prędzej doczekają dzieci moich braci![]()
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
te ulubione zostawię dla następnego chuściocha a potem pewnie jedną ku pamięci razem z butkami i śpioszkami![]()
Aś, Julek '08 i Alik '11
OMG, jakie wy sentymentalne
ja wszystko spylilamteraz sobie nowe, ładniejsze kupie
![]()