przed chwilą widziałam , w materiale o pladze komarów![]()
mama spod Wrocławia o imieniu Ewa, może jest na forum?
ciekawa jestem jaka to chusta bo nie poznałam![]()
przed chwilą widziałam , w materiale o pladze komarów![]()
mama spod Wrocławia o imieniu Ewa, może jest na forum?
ciekawa jestem jaka to chusta bo nie poznałam![]()
Karina - 2007r.
Lila - 2009r.
Witold - 2014r.
Gerald - 2016r.
Też widziałamNawet tego wątku specjalnie szukałam
![]()
Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)
http://moje-dzieciaki.blogspot.com/
We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
With our thoughts we make the world. Buddha
kurtka wodna, to jak ja te Wiadomości oglądałam, że chustomamy nie wyczaiłam![]()
chyba czas iść spać
Dorobek życia: Bolesław (02.XII.2008)Franciszek (11.II.2014)
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
matko kochana !
dzieczyna z pod wrocka i ja jej nei znam
ujawnic się !
jak to nie nasza Efunia to![]()
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
To moja koleżanka. Chustę ma ode mnie-to Lenka Didkowa, wcale nie limitowana, tylko bardzo stara i już nie produkowana. Ja ją kupiłam od DonKaczki a ona pewnie ma niemieckim eBayu. Ja Ewę uczyłam wiązać, bo jakoś tak do Urwiska nie może dotrzeć. A dziwię się, że ten wątek teraz wyszedł, bo Ewa pisała mi jakieś dwa tygodnie temu, żebym ją oglądała w tv, ale byłam wtedy na urlopie poza zasięgiem wrocławskiej telewizji... Kama, a kiedy widziałaś te wiadomości?
Antek '05
Zosia '07
czemu ja nigdy nic w tej telewizji nie widzę![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Nie, ok. Po prostu ten materiał był robiony dla TVP Wrocław i w niej był emitowany chyba 14 lipca. A 31 to samo puścili w ogólnopolskiej-widocznie nie stracił na aktualności i Ewa stała się gwiazdą ogólnopolskąA swoją drogą Kamilo, to widziałaś już tę samą chustę kiedyś na żywo! Jakiś rok temu na warsztatach Agi w Białym Saloniku-motałam się zaraz obok Ciebie
Pozdrawiam
Antek '05
Zosia '07
a dziś też była chustaale tylko śmignęła , pani w czymś z fioletem( nati perla??) za panem który mówił coś o polepszaniu rynku finansowego,czy coś tam
.
GAJENKA-23.12.08
Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®