a ja bym gumkę dała z przodu, bo z tyłu to rzep będzie. Ja zamierzam kroję tak samo jak zwykłe, tylko jakby strony pozamieniać. Zobaczę co z tego wyjdzie![]()
a ja bym gumkę dała z przodu, bo z tyłu to rzep będzie. Ja zamierzam kroję tak samo jak zwykłe, tylko jakby strony pozamieniać. Zobaczę co z tego wyjdzie![]()
hmm, mowisz? chyba jedna zrobie tak a druga inaczejw sumie jak zakladam tyl na przod inne, to jest OK z gumka z przodu..
K. i J. 17.07.2008, W. 07.02.2013
1% KRS 0000037904 Cel szczegółowy 26513 Nowacka Katarzyna i Jakub 1% DZIĘKUJEMY!
Ja gumkę dałam z tyłu.![]()
więcej zdjęć: http://www.chusty.info/forum/showthr...482#post306482
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
Mama Adasia, 2007, Natalii 2009 i Lilianki 2014
www.ekomaluch.pl
www.wielorazowepieluszki.pl
www.kidstyle.pl
Maszyna stary Radom i powstają pieluszki.
No dziewczęta i jak pieluszki, szyją się?![]()
Zuzanna i Franciszek
a nic sie nie szyje bo mi zabilyscie cwieka i mysle gdzie gumke dac
a poza tym moj dziec meski nie chce zasypiac i musze go albo na klacie usypiac, albo trzymajac za raczke, co konczy sie tak, ze zasypia i mama i dziec (o godz. 19:30) no i czasu na szycie brak (ale za to w nocy sni mi sie kwestia gumki
)
wiem, dam gumke i z przodu i z tylu
K. i J. 17.07.2008, W. 07.02.2013
1% KRS 0000037904 Cel szczegółowy 26513 Nowacka Katarzyna i Jakub 1% DZIĘKUJEMY!
mamaduo mysle ze gdziekolwiek dasz gumke to bedzie dobrze. takze nie przejmuj sie tak.
ja tez wczoraj zasnelam razem z dzieckiem o 20.00![]()
Zuzanna i Franciszek
qmpeela - wszystkiego po 5, czy tych wpinek więcej?
Ja wiem, że ciężko. Na Laurę to luz, bo mam inne, ale myślałam też o Skach dla Młodego no i tu w ogole mam kłopot. Wydaje mi się, że fajnie byłoby na jeden otulacz mieć ze 2-3 wpinki, ale może nie ma sensu, tylko otulacz i wpinka...
Kalyanii, yetta ma sklep pieluszkowy, znajdziesz ją w dziale reklama![]()
Lauron(Smo)12.06.2010, Bruno(Gadzinka)
12.01.2012
sheana ja mam 5sztuk otulaczy, 9 wpinek i 5 wkładów gDiapers oryginalnych, używam też wkładów do flipa i jednorazowych gDiapers na noc. Wkłady jednorazowe zamawiałam na ebay, ale teraz zamierzam kupić te do flipa ponoć są identyczne.
Lena '07Nina '10
Blanka '12
Gabriel '16
Matilda ‘18
A. 06.14 (*)
https://m.facebook.com/thetwoowls/ -dzieciecy handmejd
Mój świat fotografii - fejsbukowy fanpejdż, zapraszam!![]()