-
totalna rozpusta- TERAZ 7panel i tulik w akcji FOTY
Moj pobyt w Polsce zaowocowal kilkoma dobrymi zakupami,nie moge sie nie pochwalic.Fotki w akcji bedziemy z mezem pstrykac w weekend,ktory bedzie tylko dla nas.Poki co,fotki na "sucho".
Zaczne od ergo od Oli (7panel).Nosi bosko,uratowal mi zycie na lotnisku,gdy samolot byl opozniony o (bagatela) 7 godzin!

Dbalosc Oli o szczegoly

Tutaj chcialam tez podziekowac ogromnie Nelles,ktora odsprzedala mi kawalek tkaniny moich marzen,oczu od tych listkow nie moge oderwac.Aniu,dziekuje!
Ania z Tulikowa uszczesliwila mnie NinoTulikiem.Cudnie nosi dzieki czesciowo wypelnionym pasom naramiennym,ktore pozniej rozchodza sie na poly chusty.Zdjecia takie sobie,ale sie poprawie
.

Tutaj dodam,ze Miki ma na sobie (na probe) plecaczek Little Life,ktory mozna kupic u Lindy (ja kupuje w UK,bo to brytyjski produkt).Maly sklepik Lindy caly czas zacheca do zakupow tutaj i pokazuje co ciekawego na rynku,sama bym na takie rzeczy nie wpadla (Wheely Bug tez u nas juz mieszka
).
Ponizej druga strona nosidla.Kapturek mozna odpiac (jest na suwak).

No i na koniec-cudoowna oberzynowa zara.
Bez komentarza.

A przy okazji musze przeprosic,ze nie udalo mi sie z nikim spotkac,ale niestety czasu na wszystko za malo,zawsze marzy mi sie co innego a w przyslowiowym praniu wyglada to jak wyglada
.
Ostatnio edytowane przez elbazetka ; 03-08-2009 o 21:48
Uprawnienia umieszczania postów