Wszyscy wpadli w szało-zachwyt nad Perełkami
a ja się pytam czy ktoś może skusił się na Oceana z lnem i wie jaki on jest w użyciu ?
Wszyscy wpadli w szało-zachwyt nad Perełkami
a ja się pytam czy ktoś może skusił się na Oceana z lnem i wie jaki on jest w użyciu ?
Dorobek życia: Bolesław (02.XII.2008)Franciszek (11.II.2014)
Na TBW jest cały wątek o Oceanie NATI.
http://www.thebabywearer.com/forum/s...ighlight=ocean
Uwielbiam zdjęcie na 2. stronie.
Ja z TBW jeszcze nie obznajomionaale nadrobię przyrzekam
Za to nie czekając zamówiłam sobie czerwonego Oceana 3.7m bo tak mi chodził po głowie i chodził że już mam prawdziwą autostradę wydeptaną ... Ale opinie nadal mile widziane![]()
Cichutko w tym wątku a do mnie tym czasem Ocean dotarł i prezentuje się mniej więcej tak :
Kolor trochę bardziej czerwony niż malinowy, najśliczniejszy na świecie.
Nosi się bardzo fajnie, chociaż ciężej go zawiązać niż Natkowe pasiaki, sztywny jest i wymaga złamania, dlatego trudno jest mi teraz więcej coś powiedzieć. Ale chustować będziemy dzielnie, bo się polubiliśmy.
No i nie wiem jak to jest z tą długością - 3,7 m spokojnie mi wystarcza na 2X a jestem średniorozmiarowa.
Peięknie koralowa![]()
Ekspresiku, prałaś już tę malinkę ?
Moja po praniu i chyba jednym noszeniu była już miękka. Przy praniu chusta też trochę się skurczy.
Musze powiedzieć, że wzór podoba mi sie duzo bardziej niz w moim no cotton Nati
No i slicznie Wam w tej chuscie![]()
Chyba kupię turkusowy ocean, za czas jakiśPięknie Wam!
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
Malinka jeszcze nie prana, wczoraj przyszła i nie mogłam się oprzeć żeby trochę nie ponosić. Jutro ją wykąpię i mam nadzieję, że dużo się nie skurczy bo taka długość jak teraz mi bardzo odpowiada ( ma 418 cm)