Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Wątek: odpieluchowana?? z małym problemem

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar rzufik
    Miejscowość
    StW

Domyślnie odpieluchowana?? z małym problemem

Tośka znaczy
    no już kilka tygodni po domu w majtasach gania i tylko na spacery i noc cos zakładamy i najczesciej sucho. teraz na weekend byłyśmy w lesie w domkach na wczasach i latała tam całe dnie bez pieluchy i ZAWSZE wołała sisi. robiła na trawkę najczęściej. zawsze jak zrobi to brawo bijemy i w ogóle często jej mówię ze jest bardzo mądra i dzielna ze tak woła za kazdym razem.
    dzis spacer bez pieluchy i drzemka także. jestem z niej dumna
    w nocy od jakiegoś czasu się budzi jak jej sie chce (pewnie juz długo się dlatego budziła a załapałam to z miesiąc temu dopiero ) i ją wysadzam i luz. ale najczęściej jednak nie sika i dopiero rano nocnik zapełnia.
    wczoraj nie założyłam na noc pieluchy. obudziła się ok 3.30 i jak przyniosłam nocnik to wpadła w histerię, prostowała nogi, kładła się na łóżku i pytana czy chce siusiu mówiła ze nie.. ehh próbowałam uspokoić wszelkimi sposobami i dopiero jak ją posadziłam sobie na kolanie to sie uspokoiła ale juz tak bardzo jej sie chciało ze popuściła lekko i wtedy dopiero ją posadziłam i nasiusiała do nocnika. ale była załamana.
    dziś w dzien podobna akcja była i nasiusiała, dopiero po drugim popuszczeniu, do umywalki. nie wiem o co chodzi. próbowałam wypytać, czy dlatego ze boli ją coś, czy nocnik zimny (moze to jednak?) czy ze woli na trawkę robic czy do sedesu, czy w pieluche. wszystko na nie, ale to dopiero półtoraroczniak hmm nie wiem . w dzien to jeszcze jakoś da sie opanowac ale w nocy jak jest zaspana i sama pewnie nie wie co sie dzieje to nie wiem... miałyscie tak?
    Ostatnio edytowane przez rzufik ; 28-07-2009 o 19:00
    :/
    acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.

Chustomanka
    Miejscowość
    A. Ł

Domyślnie

Malutka jeszcze dziewczyna więc ma prawo do takich zachowań. Ja starszaka później odpieluchowałam więc nie miałam takich problemów. Pewnie przejdzie tylko cierpliwości trochę trzeba. Może to okres buntu się zaczyna

Chustomanka Awatar scharon
    Miejscowość
    Żory

Domyślnie

ja sie w nocy nic pytalam ,poprostu sadzalam na nocnik

zdazylo mi sie zapytac kilka razy i byl bunt ,rozbudzil mi sie ,wogole nie chcial sie dotknac, przytulic itd

a tak na spiaco wysadzilam,nasikal i poszedl spac dalej ,bylo to dla niego tak naturalne ze nawet nie pisnal

Chustoholiczka Awatar rzufik
    Miejscowość
    StW

Domyślnie

formichiere - mówisz? :/
    scharon - nie pytałam tylko ona zaczęła wyć jak ją podniosłam żeby posadzic. i nogi sztywne i ni cholery nie da rady. wtedy dopiero ją próbowałam uspokajać. ehh. spróbuję nocnik postawić jej w pokoju żeby juz nie hałasowac dodatkowo.. (bo przynosiłam z łazienki)

dzięki za odzew
    :/
    acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.

Chustomanka Awatar scharon
    Miejscowość
    Żory

Domyślnie

a to przepraszam myslam ze zapytalas czy chce siku i odnioslam sie do tego z wlasnego przykladu

a nocnik faktycznie do teraz mam przy lozeczku,tak na wszelki wypadek

a takie "humory" musisz przeczekac ,mnie jak ktos wybudzi w nocy lub sama sie obudze to jestem zmierzla i lepiej zeby do mnie nikt nie podchodzil

z czasem bedzie latwiej

Domyślnie

Staś też wczoraj miał występy: bunt przy wysadzaniu, a za chwilę siusiu gdzieś obok. Stosuję łagodną perswazję, mam nadzieję, że to tylko taki etap. Etapik. Mini etapik, i oby trwał jak najkrócej.

Uprawnienia umieszczania postów