Ja polecam tkaną.
A czy Nati,BAbylonie,Didymosa,Storchenwiege..
Wybierz to co podoba Ci się najbardziej
Z której części Wrocławia jesteś?
Pewnie któraś z nas mieszka w okolicy,i moze umówić się na spacerek.
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Powtórzę się-najlepiej tkaną.A jaką? Jak Ci się spodoba![]()
Tkaną, swojego od początku nosiłam w hoppku a zaczęliśmy się chustowac jak miał 3 tygodnie. Polecam hoppediza, Nati tkaną, Storche i osobiscie jestem zakochana w Didkach Nino- cudnie mięciutkie i wspaniale noszą
Na początek kup używaną, łatwiej wiązać już złamaną chustę.
Marza, jestem z Brochowa. Ale powoli zaczniemy rozszerzać zasięg naszych wycieczek.
Pooglądam sobie chusty, które wymieniacie i może któraś spodoba mi się najbardziej.
Widzę, że na forum pojawiają się ogłoszenia o chęci sprzedaży, to chyba dobry pomysł skorzystać z takiej oferty.
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
Zzagatka,hmm..ja z drugiego końca miasta.
Gdyby nie było nikogo w Twojej okolicy,mozemy umówić się gdzieś w mieście
Co do kupna na chustostraganie-to polecam.
Mozna kupić taniej![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog