http://allegro.pl/item318567167_nowa_ch ... osna_.html
Jeszcze takiej aukcji nie widziałam, żeby tyle osób rzuciło się na jeden produkt. Co to właściwie jest? Wygląda jak torebka. Czy to jest cos podobnego do bebelulu?
http://allegro.pl/item318567167_nowa_ch ... osna_.html
Jeszcze takiej aukcji nie widziałam, żeby tyle osób rzuciło się na jeden produkt. Co to właściwie jest? Wygląda jak torebka. Czy to jest cos podobnego do bebelulu?
Alicja 12.10.08 : Martyna 01.03.11 : Oleg 28.06.14
Kochana to jest najwiekszy koszmar jaki w zyciu mialamtez rzucilam sie na taka promocje infantow jak w ciazy bylam, ale Luska po urodzeniu zweryfikowala moje pogladny na noszenie
Na szczescie sama zobaczylam, ze w tym po prostu nie moze byc wygodnie i poszukalam czegos innego, a nie stwierdzilam, ze "chusty" sa do d.... i zaprzestalam na wozku
![]()
No bo te infanty to nowrmalnie są chyba o wiele droższe.
Ja miałam Premaxa, to coś bardzo podobnego - koszmar, nie da siew tym nosić w ogóle.
hehe, chyba powinnismy zrobic ankiete kto nie zaczynal od infantabo cos mi sie wydaje, ze jest nas wiecej
![]()
jazaczęłam od wiazanki, czyli dobrze
ale to tylko dzieki chustomamom-wrzesniówkom.
![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
no dawajcie ankietę! aż sama jestem ciekawa! ja od chusty.pl zaczęłamznalazłam ją jeszcze w ciąży na allegro i jakoś bardziej do mnie przemówiła niż te dziwaki typu premax
mam dzieci w wieku pochustowym
mialam taka sende infant - na szczescierownie szybko jak ja nabylam, sie jej pozbylam
to jest torebka i nic wiecej
Rany, ale się rzucili, a to jest normalna cena tego g...Niestety też od niego i Bebe Lulu zaczynałam. Tyle ludzi się nabiera, a potem próbuje się pozbyć :x .
Nie poddałam się po wstępnej porażce, kupiłam elastyczną chusty.pl, a następnie wiązankę. Najbardziej jednak "zachorowałam" na MT, nie mogę się doczekać, aż Madzia usiądzie i będę mogła ją w nim nosić![]()
ja zaczelam w myslach od takie "torebki"... i wrzucilam w google chusta... i wyskoczyla mi OPPAMAMA i za dwa dni mialam juz samoróbke 5 metrowąto sie nazywa ewolucja nie
![]()
Rzucili się, bo myślą, że to ma wszystkie zalety chusty, a jest za ułamek ceny, no i nie wygląda się w tym jak Cygan - bo ma dizajn taki wpsółczesno-sportowy bardziej, daleko od pasków i kwiatów etno.
przyznam, że też przyszło mi to do głowy. ale jak zobaczłam sprzedawcę, to zrezygnowałam, bo kupowałam od niego część wyprawki i to nieprzyjemni ludzienegatywa nie wystawiłam, bo rzeczy ok, i niby wszystko dobrze.
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
"Nowa kultowa dla Rodziców i ich Dzieci w całej Europie "
aaaaaa.......kultowa......
dziewczyny wstydźcie się, nie idziecie z trendami![]()
![]()
![]()
![]()
no nie mogę, zaraz padnę ze śmiechu![]()
...yZamieszczone przez magda1980
Kocham to slowo
Kurcze, no bez jaj, bo teraz tej mojej nie sprzedam i jeszcze negatywa dostne, ze sklamalam w opisie - "rewelacyna"wysłałam link do tego wątku wszystkim którzy ten badziew kupili.... chociaz w sumie nie sklamalam... nie napisalam do noszenia czego
![]()
Bo napewno znajdzie sie cos co mozna w niej rewelacyjnie nosic
![]()
Myśle, że mój mail do użytkowników allegro z tej aukcji nie będzie miał takiej siły rażenia i spokojnie to komuś opchnieszKurcze, no bez jaj, bo teraz tej mojej nie sprzedam i jeszcze negatywa dostne![]()
Podobno ziemniak luzem można nosićBo napewno znajdzie sie cos co mozna w niej rewelacyjnie nosic![]()
ktosia jesteś very podłamówię ci
tak mamić biednych ludzi
![]()
![]()
a ja miałam bebelulu, oj, jak kłamałam, jak ja tam nakłamałam w mojej aukcji , do tej pory mnie to męczy, no ale cóż ja mogłam zrobić![]()
nawet podparłam się autorytetem Zawitkowskiego, a co![]()
mam teraz straszne wyrzuty sumienia![]()
nie wiem czy to sobie kiedyś wybaczę, ale cóż- owczy pęd na kasę.
tak czy inaczej te torby mają jedną zaletę: wyglądają tak fachowo, że łatwo znaleźć kolejnego kupca na nie i dzięki temu można kupić sobie wiązankę![]()
![]()
Czy ktoś wie dlaczego te torebki nazywają się chustami? Bo zaczęłam się zastanawiać.![]()
Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009