mam jedynie porównanie między Canpolem a Imse Vimse i zdecydowanie te drógie bardziej przypadły mi do góstu
mam jedynie porównanie między Canpolem a Imse Vimse i zdecydowanie te drógie bardziej przypadły mi do góstu
a ja używam Tots Botsów i są bardzo fajneMieciutkie. Dość trwałe. Po upraniu w rękach obsikanych jeszcze na parę razy się da użyć. Ale z czasem rozchodzą się w rękach. Polecam. mozna wyrzucać do WC
Małgosia - mama Henia (14 lipca 2009r.)
Dziewczyny! A czy papierki dają jakieś poczucie suchości? Bo my nie używamy, a koleżanka mnie ciągnie za język![]()
Te moje to na pewno nie - one są całkiem przemoczone gdy maluch nasika
Małgosia - mama Henia (14 lipca 2009r.)
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
UHm, to ciekawe, bo wyglądało na to, że gdzieś wyczytała o tych papierkach, ze niby też suchość dawać mają![]()
Franek 4.12.2008 Staszek 24.10.2010
podaj dalej
gatki podaj dalej
magnolia-podajdalej.blogspot.comhttps://www.facebook.com/podajdalej.magnolia/
To jest jakaś różnica w papierkach? Ja kupiłam jakieś niemieckie za 7 zł/100 szt. na allegro i myślałam, że papierki to flizelina. Przyklejają się do pupy. Pieluszka i tak jest żółta. Moje przechodziły próby prania w pralce po kilku robiły się jakby węższe, ale nadal zdatne.
Witam! Tak się zastanawiam czy są papierki, które by się dobrze nadawały do kupek noworodkowych i wczesnoniemowlęcych (piersiowych i butelkowych). Podobno te celulozowe Popolini i Canpol Babies są dla dzieci w wieku 0-3 m-ce. użytkowała któraś z was przy tak małym brzdącu? Jak wyglądało zatrzymywanie kupy? Może lepsze są Imse Vimse do takich kup?Do stałych podobno super. Podobno pocięty polar jest fajny, ale w lecie to chyba trochę kiepski pomysł. A może kupić flizelinę w pasmanterii na metry? Jak myślicie- jak by się sprawowała? Podkleja się nią ubrania, więc raczej można ją prać. Co o tym wszystkim myślicie?
Ja używałam Popolini i sprawdzały się super u małego dziecka.
Mam nawet do sprzedania jedna rolkę, bo mi została.
Na bazarku pieluchowym wisi![]()
Adam 2009
Alicja 2011
Gdzie można kupić te papierki Popolini? szukam i szukam i nic...
Ja uzywam celulozowe Popolini w rolce dla miesiecznej panienki i sa bardzo dobre. Spierac musze najwyzej odrobinke na brzegu pieluszki, jesli splynie z papierka, 95% kupki zostaje na papierku i mozna wrzucic do kibelka. Dla mnie to spore ulatwienie zyciaNa pozniej, przy stalych kupkach podobno sa te Popolini w pudelku, one maja trzymac pupe sucha, ale nie testowalysmy tego jeszcze jak na razie.
Popolini daja sie prac i przypadkowe wrzucenie do suszarki tez przezywaja, robia sie tylko troche mniejsze![]()
Gosia
Alizée Nicole (12.11.2003)
Lara Katharina (11.11.2010)
Jeszcze rok temu kupowałam papierki bardziej przypominające delikatną flizelinkę w Smyku nie wiem czy do tej pory jeszcze są.Bardzo miękkie i miłe,godne polecenia i niedrogie
mio liners za sztywne, teraz mam tots bots i sa mieciutkie, ale dosc male.
Jednak nie uzywam papierkow, dupka nam sie odparza bo kupka przylega do pupy.
Moje dzieciaczki maja bardzo wrazliwa pupe i jak kupka dotyka skory zawsze sie odparza niestety.
Dzięki za temat, super posty![]()
Moja wymianka http://chusty.info/forum/showthread.php/92151