a miał ktoś papierki/ bibułki z babyono? bo to też jakaś taka jakby flizelina, nie można do toalety spuszczać według producenta, kupkę łapie, ale mokre plamy zostają na wkładzie, tak jakby tylko "gęste" z kupy zatrzymywało.
a miał ktoś papierki/ bibułki z babyono? bo to też jakaś taka jakby flizelina, nie można do toalety spuszczać według producenta, kupkę łapie, ale mokre plamy zostają na wkładzie, tak jakby tylko "gęste" z kupy zatrzymywało.
a miał ktoś wkładki kukurydziane?
Antosia 9.09.2014
kukurydziane z Pupusa są o wiele bardziej delikatne od bambusowych Pupusa, nie nadają się do prania i są mniejszych rozmiarów niż bambusowe
Amelka lipiec`12Zuzia sierpień`15
Alicja marzec`18
fb Naturalnie dla dziecka: https://www.facebook.com/pages/Natur...11082035818542
to prawda, kukurydziane są bardziej delikatne. Jeszcze grovia ma bibułki kukurydziane. Do tej pory miałam CP, IV i właśnie grovii i te były najbardziej delikatne. Nie wiem, może dlatego że najwięcej mam pieluch grovia, ich bibułki najlepiej się sprawdzały. Też wrzucałam do toalety, chociaż parę razy zdarzyło mi się je wyprać i wyciągnęłam z pralki całe...