Ja używałam Popolini i sprawdzały się super u małego dziecka.
Mam nawet do sprzedania jedna rolkę, bo mi została.
Na bazarku pieluchowym wisi![]()
Ja używałam Popolini i sprawdzały się super u małego dziecka.
Mam nawet do sprzedania jedna rolkę, bo mi została.
Na bazarku pieluchowym wisi![]()
Adam 2009
Alicja 2011
ja mam close parent-z miekkoscia to tak srednio takie wmiare sa,przy luzniejszyk kupach przepuszczaja,wklad jest upackany,ale daja super uczucie suchej pupy.nawed jak jest sasirane duzo to pupa sucha.ja zakładam 2 -rozkladam na cala pieluszke.i sa wytrzymale.piore je nawed 5 razy w pralce a okupane do kibelka![]()
IV mi nie przypadły do gustu. Sztywne i po praniu się zwijały. Canpol i BabyOno można parę razy wyprać i nie "tracą kształtu". Używam przede wszystkim właśnie tych dwóch ostatnich. Mam też Tots Bots i są fajne i mięciutkie. Dają uczucie suchej pupy. Nie prałam ich, więc nie wiem, jak się zachowują. Tylko cena... drogawe są. I są tak fajne, że leżą w szafie bo oszczędzam a używam tańszych hihi![]()
Jak to praktycznie wyglądało? Przy większości papierków narzeka się, że się nie sprawdzają u tak małych dzieci, bo większość kupy przelatuje. Czy te są lepsze? Bo się zastanawiam od kiedy pieluchować wielorazówkami, a dopieranie smółki i mlecznych kupek na wielorazówkach mnie przeraża. Może te papierki albo jak sugeruje Canpol Babies (0-3 m-ce)będą najlepsze do takiego typu kupek? A może macie całkiem inne patenty?Ja używałam Popolini i sprawdzały się super u małego dziecka.
Ja zaczęłam stosować pieluchy wielo i papierki jak Adam miał 3 miesiące. Był tylko na piersi, kupy mleczne, półpłynne.
Przez papierki nic nie przeciekało, przy większej kupie wypływało bokami czasem no ale nic nie da 100% ochrony.
Zasikane papierki prałam i używałam kilka razy, więc poszło mi ich bardzo mało.
Adam 2009
Alicja 2011
Nie wiem jakie papierki miałam. Teraz zamówiłam Imse Vimse i sa okropne. Wielkie i twarde. Nie wiem jak znaleźć tamte...
Gdzie można kupić te papierki Popolini? szukam i szukam i nic...
Kupki mleczne są rozpuszczalne w wodzie, więc nie trzeba papierków. Ja brudne pieluchy składowałam bez zapierania w wiadrze, później nastawiałam płukanie w pralce przed praniem i prałam w 60 st. w proszku z dodatkiem Nappy Fresh. Nawet jeśli jakieś plamy nie zeszły, to przy suszeniu na słońcu pieluszki były jak nowe![]()
Nie wpadłam na to, że te papierki można prać...
Bambino Mio odciskają się troszkę na skórze - nie wiem czy tak musi być. Poza tym pieluszki mam z bambusem i trochę mi szkoda go przykrywać papierkiem, szczególnie teraz, kiedy kupki są mleczne i płukanie ich nie sprawia mi większej przykrości
Też przecinam na pół.
Ja uzywam celulozowe Popolini w rolce dla miesiecznej panienki i sa bardzo dobre. Spierac musze najwyzej odrobinke na brzegu pieluszki, jesli splynie z papierka, 95% kupki zostaje na papierku i mozna wrzucic do kibelka. Dla mnie to spore ulatwienie zyciaNa pozniej, przy stalych kupkach podobno sa te Popolini w pudelku, one maja trzymac pupe sucha, ale nie testowalysmy tego jeszcze jak na razie.
Popolini daja sie prac i przypadkowe wrzucenie do suszarki tez przezywaja, robia sie tylko troche mniejsze![]()
Gosia
Alizée Nicole (12.11.2003)
Lara Katharina (11.11.2010)
A gdzie teraz można dostać papierki Popolini na mleczne kupki? Bo niedawno kompletnie ich nie było.
Wszystkie papierki można prać...
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
Jeszcze rok temu kupowałam papierki bardziej przypominające delikatną flizelinkę w Smyku nie wiem czy do tej pory jeszcze są.Bardzo miękkie i miłe,godne polecenia i niedrogie
Imse Vimse się nei sprawdziły. Nieprzyjemne w dotyku, dużo przeciekało. Mam teraz zwykłe "A kuku" (jakby fizelina)- są b. fajne, milutkie, delikatne, lepiej trzymają, no i są dużo tańsze.
wszystkie można prać jak tylko siusiu
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
Marciasone, a jakie od Ciebie ja dostałam?