nie mam pojęcia
ale wygląda bardzo gustownie![]()
raczej nie z estońskim.. jest pozioma poła jak w kieszonce.. IMO to jakoś inaczej zawiązana kieszonkapopróbuję sama co to
![]()
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
Zrobiłam jak napisałam i wyszło dość podobnie, ale Aga ma rację, jest pas poziomy. U mnie wyszło bez owijania się w pasie. WIęc zrobiłam a la kieszonka z estońskim i wyszło dokładnie jak na fotkach. Spodnią połę poutykałam wokół pasa.
Robiłam na sucho bez dziecka więc nie umiem ocenić wygody i bezpieczeństwa takiego wiazania. Moze to jest sposób na długie ogony po zawiązaniu standardowego węzła?
Chusta musi być dłuuuuga na to wykończenie.
Rzeczywiście bardzo ładnie to wygląda. Estońskie powiadacie? No to trzeba poćwiczyć![]()
one tam częściej tak wiążą - zobaczcie na tym blogi nizej.. więcej tego wiązania.. imo to kieszonka tak rozpoczęta, że ten poziomy pas wiąże się ostatecznie z pasem pionowym ( szelką) a nie estończyk.. w estończyku zawiązuje się jeden pas chusty na drugim i wystaje jeden ogon a tu wystają dwa ogonki![]()
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl