Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 41 do 49 z 49

Wątek: Kogo skusi Jarmark Św.Dominika ?

Chusteryczka Awatar Olik
    Miejscowość
    Pomorze Gdańskie

Domyślnie

Jestem ciekawa ile kosztuje wynajęcie miejsca na Jarmarku Dominikińskim. Bo mój chłop myśli żeby za rok z naszymi poszewkami się wybrać

Chustofanka
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Olik,niech Twój mąż myśli intensywnie ,bo chętnie bym zobaczyła na żywo te Wasze cudeńka . Może napisz do Oli w sprawie kosztów wynajęcia stoiska , na pewno pomoże
    Iskierka (19.03.2009)

Chusteryczka Awatar Olik
    Miejscowość
    Pomorze Gdańskie

Domyślnie

Jakby co to zapraszam na kawę z pokazem

Chustofanka
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

He he. Nie kuś , bo mi się wychowawczy zaczął i niedługo nie będzie co do gara włożyć ))
    Iskierka (19.03.2009)

Chustonoszka
    Miejscowość
    granica Kaszub...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Confi Zobacz posta
    grochowa , jak pogoda pozwoli to będę wypatrywać
    Confi...byłaś? My niestety poprzestałyśmy na wiosce...Pogoda na tyle pozwoliła...pozdrawiam. Może innym razem się uda!

Chustoholiczka Awatar slonetshko
    Miejscowość
    uk

Domyślnie

Widziałam!!!
    Mama z maluchem bodajże w nati. Taka brązowa, paskowana.
    Obok mąż kroczył.
    Na Piwnej wszystko się odbywało.
    My kawkowaliśmy się pod parasolem, i wypatrywaliśmy, Lenuszka biegała wokół stolika.

Przyznac się, która to była?

Chustonoszka Awatar Confi
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grochowa Zobacz posta
    Confi...byłaś? My niestety poprzestałyśmy na wiosce...Pogoda na tyle pozwoliła...pozdrawiam. Może innym razem się uda!
    Byłam , byłam ale pogoda pozwoliła tylko na spacer po Długiej . Żadnej chustomamy nie spotkałam , same wózki i dwa wisiadła... niestety przodem do świata...i to w taki tłok ja kupiłam sobie w EMPIKu arkusz brystolu do akwarium i trzymałam ten zwitek przed soba bo ludzie jacyś nieuważni dzisiaj byli i by mi dziecia stratowali.
    Odbiór pozytywny, nawet nasz gdański Pirat powitał mnie słowami " cześc kangurku" słodko.
    Dzieć spał cały czas, nawet jak zaczęło, padac no i wtedy już się ewakuowałam.

Slonetshko to nie ja, ja mam taki turkus jak na avie

Chustonoszka
    Miejscowość
    granica Kaszub...

Domyślnie

...widziałam...dzis byłam na Jarmarku, w końcu udało się wyskoczyć po to co sobie upatrzylam!
    Kupiłam Miśka - wyciora iście ze swiata Jasia Fasoli dla naszej Antolki. Rozglądałam się za jakąś bratnią chustomamą żeby obdażyc ją szerokim uśmiechem i nic...dopiero jak puściliśmy się niemalże biegiem do samochodu bo grozila nam blokada kół ze względu na nieprawidlowe parkowanie (nasza wina, nasza wina bije się w pierś ale naprawde nie było gdzie stanąc). Jakoś udało się i Straż Miejska odpuściła...ale w tym popłochu nie zauważyła Blondynki z bobasem w niebiesko-żółtej chyba, szła z mężem (wysoki brodacz i wsiadali do bladoniebieskiego samochodu...Szkoda że sie wcześniej nie obejżałam. Pozdrawiam Was!
    kim jesteś koleżanko?

Chustonoszka Awatar Confi
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Ja byłam jeszcze dzień później tym razem z moim M . Łaziliśmy dłużej i znów nikogo nie upolowałam. Sama się obnosiłam wokół masy wózków.
    No coż...Jarmark się kończy, trzeba znaleźc inne okazje na lans po Gdańsku

na pamiątkę to my na Długiej ...

dzieć oczywiście śpi...zawsze śpi w chuście. Nawet teraz wróciłam ze spaceru i siedzę zamotana bo mały śpi w najlepsze

Uprawnienia umieszczania postów