myśmy byli
tak gdzieś między 11 a 13
wiązałam się na targu węglowym
pomacałam girasolki![]()
April,Ci rodzice z maluchem to my. Nie znam nikogo,kto nosi maluchy w chuście i mógłby nam trochę pomóc. Lepiej nie mogliśmy trafić
![]()
Iskierka (19.03.2009)
AAAaaaaaaaaaaa to witam serdecznie
jakby coś to walcie jak w dym do mnie![]()
No to my 9 też będziemy bo nawet nie wiedziałam że chusty są na Jarmarku![]()
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Widziałam zupełnie przypadkiem stoisko na szerokiej i się nadziwić nie mogłam, mąż zresztą też, do Oli nie dotarliśmy.
Piękne czasy nastały, tylko jeszcze żywa reklama by się przydała.
Wiktor 27.09.2008
Czy stoisko Kingi jest tam przez cały czas,czy tylko w niedziele?Ostatnio nie dotarłam na Szeroką,bo było tak gorąco,że Iza mi się prawie ugotowała.Płakała w niebogłosy(zupełnie jak nie moje)
Iskierka (19.03.2009)
Wydaje mi się, że cały czas, ale pokroić się nie dam.
Wiktor 27.09.2008
Hmm...Ja to chyba jakaś ślepa jestem,bo byłam dziś ok.18 i nie znalazłam![]()
Iskierka (19.03.2009)
Namiocik Oli to kolorowy zawrót głowyA manekiny były tym razem ?
Iskierka (19.03.2009)
My w sobotę widzieliśmy tylko stoisko chusty.pl na szerokiej, girasoli nie widzieliśmy.
Mnóstwo dzieci w wisiadłach, rodzice dumni i przodem do świata noszą
jedna chusta jasnożółta w paseczki na podbrzeżu) (Hoppek rio?)
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Tak potwierdzam to mój mąż wypatrzył Tatusia w chuście a mnie AJ zaskoczyła zupełnie tym że odrazu odezwała sie do mnie moim nikiem( o i takie oczy zrobiłam
). A synuś tak pięknie w chuście się prezentował, że aż trochę zazdrościłam bo moja Iza to tylko w wózku
a na chasło " na rączki tak ale w chuście" to w najlepszym razie woli na nóżkach w najgorszym ucieka z krzykiem
![]()
...ja chyba też będę jutro...jak pogoda pozwoli![]()