http://allegro.pl/item318567167_nowa_ch ... osna_.html
Jeszcze takiej aukcji nie widziałam, żeby tyle osób rzuciło się na jeden produkt. Co to właściwie jest? Wygląda jak torebka. Czy to jest cos podobnego do bebelulu?
 Co można znaleźć na allegro
 Co można znaleźć na allegro
				http://allegro.pl/item318567167_nowa_ch ... osna_.html
Jeszcze takiej aukcji nie widziałam, żeby tyle osób rzuciło się na jeden produkt. Co to właściwie jest? Wygląda jak torebka. Czy to jest cos podobnego do bebelulu?
Alicja 12.10.08 : Martyna 01.03.11 : Oleg 28.06.14

Kochana to jest najwiekszy koszmar jaki w zyciu mialamtez rzucilam sie na taka promocje infantow jak w ciazy bylam, ale Luska po urodzeniu zweryfikowala moje pogladny na noszenie
Na szczescie sama zobaczylam, ze w tym po prostu nie moze byc wygodnie i poszukalam czegos innego, a nie stwierdzilam, ze "chusty" sa do d.... i zaprzestalam na wozku

No bo te infanty to nowrmalnie są chyba o wiele droższe.
Ja miałam Premaxa, to coś bardzo podobnego - koszmar, nie da siew tym nosić w ogóle.

hehe, chyba powinnismy zrobic ankiete kto nie zaczynal od infantabo cos mi sie wydaje, ze jest nas wiecej

jazaczęłam od wiazanki, czyli dobrze
ale to tylko dzieki chustomamom-wrzesniówkom.

Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]

no dawajcie ankietę! aż sama jestem ciekawa! ja od chusty.pl zaczęłamznalazłam ją jeszcze w ciąży na allegro i jakoś bardziej do mnie przemówiła niż te dziwaki typu premax
mam dzieci w wieku pochustowym

mialam taka sende infant - na szczescierownie szybko jak ja nabylam, sie jej pozbylam
to jest torebka i nic wiecej

Rany, ale się rzucili, a to jest normalna cena tego g...Niestety też od niego i Bebe Lulu zaczynałam. Tyle ludzi się nabiera, a potem próbuje się pozbyć :x .
Nie poddałam się po wstępnej porażce, kupiłam elastyczną chusty.pl, a następnie wiązankę. Najbardziej jednak "zachorowałam" na MT, nie mogę się doczekać, aż Madzia usiądzie i będę mogła ją w nim nosić

ja zaczelam w myslach od takie "torebki"... i wrzucilam w google chusta... i wyskoczyla mi OPPAMAMA i za dwa dni mialam juz samoróbke 5 metrowąto sie nazywa ewolucja nie

Rzucili się, bo myślą, że to ma wszystkie zalety chusty, a jest za ułamek ceny, no i nie wygląda się w tym jak Cygan - bo ma dizajn taki wpsółczesno-sportowy bardziej, daleko od pasków i kwiatów etno.

przyznam, że też przyszło mi to do głowy. ale jak zobaczłam sprzedawcę, to zrezygnowałam, bo kupowałam od niego część wyprawki i to nieprzyjemni ludzienegatywa nie wystawiłam, bo rzeczy ok, i niby wszystko dobrze.
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]

"Nowa kultowa dla Rodziców i ich Dzieci w całej Europie "
aaaaaa.......kultowa......
dziewczyny wstydźcie się, nie idziecie z trendami

no nie mogę, zaraz padnę ze śmiechu

...yZamieszczone przez magda1980
Kocham to slowo
Kurcze, no bez jaj, bo teraz tej mojej nie sprzedam i jeszcze negatywa dostne, ze sklamalam w opisie - "rewelacyna"wysłałam link do tego wątku wszystkim którzy ten badziew kupili.... chociaz w sumie nie sklamalam... nie napisalam do noszenia czego

Bo napewno znajdzie sie cos co mozna w niej rewelacyjnie nosic

Myśle, że mój mail do użytkowników allegro z tej aukcji nie będzie miał takiej siły rażenia i spokojnie to komuś opchnieszKurcze, no bez jaj, bo teraz tej mojej nie sprzedam i jeszcze negatywa dostne
Podobno ziemniak luzem można nosićBo napewno znajdzie sie cos co mozna w niej rewelacyjnie nosic

ktosia jesteś very podłamówię ci
tak mamić biednych ludzi

a ja miałam bebelulu, oj, jak kłamałam, jak ja tam nakłamałam w mojej aukcji , do tej pory mnie to męczy, no ale cóż ja mogłam zrobić
nawet podparłam się autorytetem Zawitkowskiego, a co
mam teraz straszne wyrzuty sumienia
nie wiem czy to sobie kiedyś wybaczę, ale cóż- owczy pęd na kasę.
tak czy inaczej te torby mają jedną zaletę: wyglądają tak fachowo, że łatwo znaleźć kolejnego kupca na nie i dzięki temu można kupić sobie wiązankę

Czy ktoś wie dlaczego te torebki nazywają się chustami? Bo zaczęłam się zastanawiać.
Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009