Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: potrzebna "fachowa" wiedza

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Biedronka
    Miejscowość
    Sobótka/Wrocław

Domyślnie

Dziewczyny tutaj jedynym problemem w świecie medycznym jest ' nie wiedza' nie oczytanie ..nie zobaczenie na własne oczy .
    Najłatwiej powiedzieć "nie" niż sie zainteresowac tematem i poszukac , wypytać .
    Ja chodze do przychodni tylko w chuscie bo wózka niet .
    Raz spotkałam się z dziwną reakcją pielegniarki ..na co odstrzeliłam jej wykład poparty anatomią dziecka itp
    zbladła kobieta.
    poza tym jednym incydentem nigdy nie miałam zadnych problemów a nie mieszkam w miescie ( gdzie zazwyczaj lekarze są bardziej doinformowani) tylko w małym miasteczku turystycznym

Wydaje mi się że w tej konwersacji na paretingu odnesiemy sukces
    moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
    Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
    http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )

Domyślnie

Dopisałam trochę w parentingowym wątku. Czasem bywa tak, że to samo słowo dla różnych ludzi ma zupełnie inne znaczenie. Tak było i teraz: wszyscy piszą "chusta", a okazuje się, że niekoniecznie wszyscy mają to samo na myśli...

Czasem trzeba zacząć od początku, ustalić wspólny język i dopiero wtedy można się dogadać. I to tak działa zawsze i wszędzie, zarówno jeżeli chodzi o negocjacje międzypaństwowe, rozmowy o chustowaniu jak i dogadywanie się z własnym mężem
    Kinga Cherek,
    - Autorka książki i eBooka: www.bezpieluch.pl
    - Producent chust: www.chusta.pl
    - Producent pieluszek wielorazowych i chust: www.tetro.pl
    - www.szkolachustonoszenia.pl

Uprawnienia umieszczania postów