Pokaż wyniki od 1 do 18 z 18

Wątek: Jak przekonać dziecko,że tata też dobrze nosi?

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar kajkasz1
    Miejscowość
    Chojnice

Domyślnie

Wysłać męża z córą na spacer w ciekawe miejsce, a samej zrobić przynajmniej jedną z rzeczy, na którą ma się ochotę, ale przy dziecku się nie da.
    Zniknij, wyjdź z domu, wypchnij szybko na spacer. I jak najczęściej zostawiaj męża z dzieckiem SAMEGO!
    Kajka, żona Macieja, blogująca mama trzech synów - stary blog , nowy blog

Chustomanka Awatar roziii
    Miejscowość
    kiedyś Wa-wa Bielany teraz z pod Warszawy

Domyślnie

Myślę, że długi spacer może pomóc. Miłe kołysanie w objęciach taty mogło by się spodobać Albo trzeba przeczekać
    Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019

Chustomanka Awatar dorcik81
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

bawią się razem,Tata karmi,kąpie,na spacery chodzi(wózkowe), tuli i usypia kilka razy zostali sami na cały dzień i było ok.
    sama już nie wiem o co chodzi
    może rzeczywiście trzeba przeczekać,a może Mała przyzwyczaiła się,że nosi tylko mama...
    starsza 27.11.2008
    młodsza 28.12.2010
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Chusteryczka Awatar kulka37
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

A u nas było prozaicznie.Młody nie gustował w taty wodzie po goleniu.Małż zaprzestał perfumowania i jest ok.
    Ale mieliśmy już pomysł,żeby do chusty domotać moją koszulę nocną

ChustoTata Awatar allad
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

U nas jest tak samo. Jak ja próbuję zamotać Julkę, a żona jest obok, to mi się prawie zawsze wyrywa i jest wielki wrzask. Wystarczy że jesteśmy sami, to nawet jak mała trochę protestuje, to zaraz po zamotaniu się przytula i jest ok. No, a poza tym jaki facet lubi słuchać że nie tak dociąga, nie umie wiązać itp.
    Zdecydowanie lepiej jest sam, na sam z maluchem.
    Andrzej tata Julki (17.03.2008) i Alicji (20.04.2011)

Chustomanka Awatar dorcik81
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

dziękuję za wszystkie podpowiedzi będziemy próbować,oby tylko małż nie zmienił zdania w kwestii noszenia
    starsza 27.11.2008
    młodsza 28.12.2010
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

Hm.... nie wiem, czy to zadziała, ale u nas zrobił się taki naturalny podział - mama nosi w chuście, tata w manduce. Dla mnie te klamry za trudne są, a mężowi nie za bardzo chusta podchodzi u taty przy probach motania w chustę był ryk, chociaż powody mogły być akurat inne (zbliżał się czas karmienia)...
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Uprawnienia umieszczania postów