Dzisiaj dostałam super maila, przez
Dzisiaj dostałam super maila, przez
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
ups... o wadach zapomniałam - że wciąga![]()
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
hehe, to moze lepiej, ze nie wspomnialasZamieszczone przez irlaaa
![]()
oj, nie wiem Majka, ja nosić nie mogę, a kombinuję komu bu tu z rodziny chusty kupować![]()
normalnie jakbym słyszała małżyka o tych wacikach![]()
leż plackiem i kupuj kupuj kupuj...
ja czekam na miętka od Anntenki to chociaż na chrzciny w święta na godzinkę założę,jak mi pozwolą, bo swędzi, oj, jak swędzi![]()
I nalezalo uprzedzic, ze to wciaga i sekciarstwem zalatuje![]()
Oj, prawda, że fajnie, jak pytają? Uwielbiam jak ktoś jest autentycznie zainteresowany, a nie tylko zachwyca się, jakie to fajne. Na wszelki wypadek mam zawsze przy sobie jakieś ulotki, bo co napisane i wydrukowane, jakoś bardziej do ludzi przemawia, jakieś takie "mądrzejsze" niż to, co usłysząNo i może komuś jeszcze pokażą
![]()
Czyli sekta na całego![]()
Marceli 19 czerwca 2008
Małgosia 13 sierpnia 2011
Witam,
ja jestem tu nowa i własnie zaczęłam swoje uzależnienie... zakupiłam (mając masę wydatków na ten miesiąc typu chrzest, przeprowadzka itd.) przy mocno nadwerężonym budżecie chustę Nati Gobi i czekam na nią z wytęsknieniem. Jeszcze ta do mnie nie doszła i nie wiem czy będę umiała nosić a już mam na oku drugą. ...I trzecią i czwrtą...
Stokrotko, jesli ci sie uda to moze i wkrotce twoj maz bedzie w sekcie![]()
Stokrotko, ubierz męża w chustę, jak tylko ją dostaniesz, a wtedy kolejne szmaty będziecie wybierać razem...![]()
I gadanie o sekcie się skończy, a zacznie się licytacja, kto dziś na spacerek idzie![]()
2007, 2009, 2016
jednym slowem - chustomaniacy wszystkich krajow - łączcie sie.![]()
==========================
malgosiak - mama NIKI (listopad 2002) i
TuÂśki (listopad 2007)
Ja uwielbiam opowiadać ludziom o chustach, chociaż ostatnio ostrzegłam moja przyjaciółkę, żeby nie pytała, bo nam cały dzień na jednym temacie zejdzie.....
Skończyło sie i tak na pokazywaniu w necie różnych moich ukochanych cudeniek, a że koleżanka stylistką jest mocno sie zainteresowała i końcu nie wiem nawet, czy ma jakiegoś nowego narzeczonego na oku![]()
Mama Szymona 10.10.00 i Frania 10.12.07
"Bo jakie poczÂątki, takie bĂŞdzie wszystko"