Dzis przyszla NATI
Dzis przyszla NATI
nie taka malutka)I to Wasza pierwsza chusta.Gratuluje odwagi.Fajnie wyglądacie i Nati ładniej na Waszym zdjęciu niz w necie.A mnie ostatnio koleżanka pytała,czy dla 6 miesięcznej córeczki to nie za poźno
![]()
ano pierwszaZamieszczone przez martu
Zaluje ze nie kupilam wczesniej
ślicznie wyglądacie w tej Nati![]()
wiązanie wg mnie ok - możesz tylko spróbować małą modelkę bardziej do siebie przyciągnąć.
Tylko ona sie sama odpychala ode mnie bo byla nie w humorzeZamieszczone przez nelles
przed chwila zasnela w kieszonce![]()
O prosze tak usnela :![]()
![]()
Śliczna chusta i śliczne modelki
Aż mi się buzia usmiechnęła szeroko, bo moja córeczka podobna wielkością i wyglądem (ale starsza o 4 miesiące) parę dni temu po raz pierwszy siedziała w chuście. Próbowałysmy noszenia w pożyczonej od Vegi chuście i muszę przyznać, że powaznie rozważam zakup długiej chusty...
Takie większe dzieciaczki to niecodzienny widok tutaj, pewno gdy małe chuścioszki podrosną, będzie więcej takich zdjęć.
Pozdrowienia![]()
Ania z Gabrysią (2006) i Mateuszkiem (2003)
Bardzo ladny odcien niebieskiego, taki radosnyFajnie razem wydladacie
![]()
Slicznie wygladacie i sliczniusia ta Nati. Ze wszystkich to ta wlasnie jest moja faworytka i jesli bede kupowac wiazanke-to na pewno Niagare
Milego noszenia!
ps,laseczka z Ciebie dziewczyno!
dziekuje za komplementy![]()
![]()
a ze mnie chudzielec jakich malo
faktycznie kolorek jest super choc na zywo wyglada troche mniej intensywnie
Chusta ślicznaChwalę swoje bo właśnie taka od niedawna posiadam.
Martwi mnie to, że przed praniem była super miękka i "śliska" a po jest "szorstka". Kompletnie zmieniła strukturę. Przypuszcza, że trzeba nad nią popracować![]()
Emilka 04.05.06 i Bianka 19.11.07
az boje sie wypracZamieszczone przez rillia
![]()
Ja mam stara Nati i jej pranie tylko dobrze robi![]()