Tak, Milena też to ma. Oplata mnie nóżkami i się tuli.Fajne to.
Tak, Milena też to ma. Oplata mnie nóżkami i się tuli.Fajne to.
Karolina: (*), Milena - 8 września 2008, Ania - 17 czerwca 2011, mąż i 2 koty
Doradca Noszenia ClauWi® - www.matami.pl
http://kulinarneperwersje.blogspot.com
W Poznaniu też nosimy
Nawet wcześniej tego nie skojarzyłamMoja Misia faktycznie teraz też na rękach sie tak wtula , uwielbiam to
. A wczoraj właśnie spała na brzuchu tak jak zabka ale ja troche się wystraszyłam czy ona mi się w nocy nie udusi na brzuchu
. Dziewczyny jak to jest taka 10 miesieczna mała może w nocy spać na brzuchu i nic sie jej nie stanie
Przepraszam jeśli to durne pytanie ale wcześniej Misia tak nie kładła się tylko na boczku albo plecki .
Moja wtula się jak małpka
Uwielbiam to!!
A w łóżeczku śpi na brzuszku ,w pozycji na żabke![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Oj u nas tez to jest! Fantastyczne !
A jak fajnie na bioderku się Szymon zawija![]()
Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019
hehe, ja sie ostatnio smialam na basenie. maly koniecnzie chcial by maz polywal z nim na plecach (noszemalego w chuscie tylko ja), ja plynelam za nimi, patrze, a maly rozkraczyl odruchowo szeroko nogi - jak w chuscie, wlasnie wtedy sobie pomyslalalm: oho, syndrom chusciocha![]()
Moja mała też przyjmuje "pozycję chustową" po wzięciu na ręcea starszak wzięty na ręce od razu woła "plecy!", co znaczy, że chce do chusty na plecy
![]()
Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)
http://moje-dzieciaki.blogspot.com/
We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
With our thoughts we make the world. Buddha
u nas to samoi śpi w takiej pozycji (tylko pupcia w górze sterczy
)
a jak nie nosimy się dłużej niż dwa dni to nie ma mowy o tym żeby spała spokojnie w nocy![]()
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.