dla mnie chusty mają tę magię, są piękne i zdobią niczym najlepsze ciuchy
a przede wszystkim są cudownie przytulające, nieocenione przy ząbkowaniu, karmieniu, spacerze, gotowaniu itp
dla mnie chusty mają tę magię, są piękne i zdobią niczym najlepsze ciuchy
a przede wszystkim są cudownie przytulające, nieocenione przy ząbkowaniu, karmieniu, spacerze, gotowaniu itp
P 1995, A 1997, B 2008, W 2015 i L 2017
jestem matką idealnej córki i równie idealnych czterech synów
marsupi ma petisu- zapytaj Ją- ostatnio nawet zbierala zamowienie
petisu kocha Marsupi i zdradza chusty na całego, bo używa na spacerach, na które chodzi bez wózka i towarzystwa, a stwór mały często chce cyca, więc wyciągać trzeba. Z chustą się zawsze pociłam w takim momencie kombinując GDZIE ja dziecko odłożę, żeby się poobwiązywać (tak, wiem 2x, ale ja nie przepadam).
Dla malucha podobnoż jeszcze Bondolino się nadaje.
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
No wlasnie, ale chyba musza byc jakies sensowne rozwiazania skoro tyle jest milosniczek chust. Z jednej strony tyle zachwytow nad chustami sklania mnie do tego zeby kupic chuste wiazana, a z drugiej zastanawiam sie nak kwestiami praktycznymi - co jesli zawiaze synka w kieszonke a konieczne bedzie nakarmienie albo przebranie.
ale jak wyjmiesz synka z nosidla, zeby go nakarmic, to tez musisz go gdzies odlozyc potem, zeby nosidlo na sobie zainstalowac na nowo...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Dobrze mieć i jedno i drugie![]()
ja brałam zawsze pieluszkę flanelową lub cienki kocyk i na ławeczce rozkładałam![]()
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl