czy są jakieś przeciwwskazania do noszenia w przypadku ręki w gipsie?(dziecka nie mojej)
bo mała chętnie do chusty tylko nie wiem jak ją zamotać żeby wygodnie było (i jej i mnie choć trochę)
pomocy!![]()
czy są jakieś przeciwwskazania do noszenia w przypadku ręki w gipsie?(dziecka nie mojej)
bo mała chętnie do chusty tylko nie wiem jak ją zamotać żeby wygodnie było (i jej i mnie choć trochę)
pomocy!![]()
Aś, Julek '08 i Alik '11
Nie pomogę, ale bardzo współczuje i szybkiego powrotu do zdrówka życzę![]()
Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019
Nie żebym sie jakoś znała, ale zrowy rozsądek podpowiada mi, że jak dziecko siedzi i mozna go uwiązać z rączkami na wierzchu to chyba nie ma przeciwskaznań do chustowania.
A w ogóle to zrówka życzę!
A jakie to dokladnie zlamanie i jaki gips?
Przez dluzsza chwile sie zastanawialam KTO zlamal jej ta reke![]()
ehhh no mozna powiedzieć że ja złamałam bo nie dopilnowałam ale wyrzuty sumienia zostawiam dla siebie
złamanie podokostnowe przynasady dalszej kości promieniowej. czyli że gips ponad łokciem, zagięty w łokciu i do palców
dziś próbowałam w manduce i nie bardzo szło. Nie miała gdzie tej rączki podziać albo jej wisiała co niewskazane bo boli po dłużyszm czasie.
w pouchu lepiej.
pójdą jeszcze chusty w ruch i różne wiązania.
kieszonka może być niegłupia, może kangur, na plecy się boję bo nie będę widzieć
popróbuję i zdam relację
dzięki za kciukasy, mam nadzieję że tylko te 10 dni w gipsiorze
Aś, Julek '08 i Alik '11
Jezeli gips nad lokiec, to reka nie powinna wisiec. Moze faktycznie sprobuj kieszonke. Tak sobie mysle, moze srodkowa warstwe pod pachami (porzadnie dociagnac), a potem zlamana reke z gipsem schowac pod polem chusty z jednej strony. Druga raczke mozna zostawic na wierzchu.
Nie obwiniaj sie!![]()
Łatwo powiedzieć "schować". Tylko że Jula wyciąga szybciej niż do trzech zdążysz policzyć
Ale po kilku dniach już nie ma najmniejszego problemu z gipsem - używa jako dobrego narzędzia do tłuczenia wszystkiego po drodze
Jeszcze do czwartku i zdejmujemy!
Andrzej tata Julki (17.03.2008) i Alicji (20.04.2011)