Pokaż wyniki od 1 do 20 z 41

Wątek: Z chustą w opiece społecznej

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie Z chustą w opiece społecznej

Miałam ostatnio sprawę w gminnym ośrodku opieki społecznej w związku z terapią Młodego. Poszłam tam z Zosią w lnie didkowym, farbowanym przez Lindę. To chyba moja najdroższa chusta. Przy wejściu Pani z recepcji pyta, czy przychodzę po pomoc. Ja na to, że tak, w pewnym sensie. Pani: "no tak, pewnie wózek jest pani potrzebny"...
    Aga,

mama Zosi (14.01.2008), Adasia (13.12.2005 - 34 tc, 1180 g) i Lili (18.01.2012)

Chustomanka
    Miejscowość
    Kaszuby

Domyślnie

dobre

Chustoholiczka Awatar Linda
    Miejscowość
    Stare Babice

Domyślnie

Ale sie usmialam! Pani myslala, ze masz jakas taka szmate...biedna matka, ktorej nie stac na wozek

Chustoholiczka Awatar Ruda
    Miejscowość
    to tu to tam :)

Domyślnie

hehhe, moze i dobrze, ze niewtajemniczeni nie wiedza ile takie chusty kosztuja
    Hania - 01.01.2007 r.
    http://okiemrudej.wordpress.com/

Chustomanka Awatar anmuszka
    Miejscowość
    Warszawa Bemowo

Domyślnie

eh....

Chustomanka Awatar dagis
    Miejscowość
    se

Domyślnie

dobre
    bede sie smiala ilekroc to sobie przypomne

Chustonoszka

Domyślnie

świetne

Chustonoszka Awatar asior
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agucha Zobacz posta
    Miałam ostatnio sprawę w gminnym ośrodku opieki społecznej w związku z terapią Młodego. Poszłam tam z Zosią w lnie didkowym, farbowanym przez Lindę. To chyba moja najdroższa chusta. Przy wejściu Pani z recepcji pyta, czy przychodzę po pomoc. Ja na to, że tak, w pewnym sensie. Pani: "no tak, pewnie wózek jest pani potrzebny"...
    no i poplułam monitor

Domyślnie

Hahahaha! No boskie. Ludzie sobie nie zdają sprawy ile taka chusta kosztuje.

A wiecie, ja zauważyłam że najwięcej złośliwych komentarzy słysze od młodych mam, które chodza na spacery z wózkami w grupkach. Normalnie jak tylko mnie zobacza to zaczyna sie plotkowanie "zobacz, jakaś szmata, ja bym tak dziecka nigdy nie włożyła. Kręgosłup można mu zniszczyć".

Chustonoszka Awatar asior
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magdalenazz Zobacz posta
    Hahahaha! No boskie. Ludzie sobie nie zdają sprawy ile taka chusta kosztuje.

A wiecie, ja zauważyłam że najwięcej złośliwych komentarzy słysze od młodych mam, które chodza na spacery z wózkami w grupkach. Normalnie jak tylko mnie zobacza to zaczyna sie plotkowanie "zobacz, jakaś szmata, ja bym tak dziecka nigdy nie włożyła. Kręgosłup można mu zniszczyć".
    eee to ja słyszałam takie komentarze od babć na ulicy.. oo jakie biedne dziecko.. ojoj, kręgosłup mu się pokrzywi..ojoj, co za nieodpowidzialność..
    ehhh zacofanie...

Domyślnie

Ja od starszych babć słyszę raczej miłe komentarze typu "oj! Ja kiedyś na wsi też tak dziecko nosiłam". Chociaż zdarzają sie i takie porabane babcie.

Uprawnienia umieszczania postów