Pokaż wyniki od 1 do 20 z 77

Wątek: pampers- ale smród!!!

Widok wątkowy

Chustoholiczka Awatar yetta
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Co do prania we Frani, to nasze mamy i babcie w nich prały, gotowały, prasowały itp a przecież robiły mnóstwo innych rzeczy, sprzątały, gotowały obiad itd. Także myślę, że w praniu tetry też nabierały wprawy i wcale tak wiele czasu im to nie zabierało jak nam sie wydaje (choc mogę się mylić).

A wielorazowki??? Przecież u nas dopiero co się pojawiły. Myślę, że mają bardzo duże szanse na podpicie serc polskich rodziców. Nie każdemu podpasują, ale to nic dziwnego. Szkoda tylko, że jest tak mało tolerancji. Ktoś kto używa wielorazówek będzie się negatywnie na temat jednorazówek wypowiadał i na odwrót. Przecież wszyscy mamy wybór i to każdego indywidualna sprawa co robi ze swoim życiem i z życiem swoich dzieci. Ja szanuję decyzję rodziców którzy wypróbowali wielo i jednak pozostali przy jednorazówkach. Chciałabym, żeby więcej było takich osób i w drugą stronę również.
    A wielorazówki pojawią się w reklamach i na pólkach, myślę, że mają ku temu bardzo duże szanse, tylko potrzeba na to czasu.

I na przykład mnie nie tyle zależy, żeby ktoś wychwalał moje pieluszki i koniecznie ich używał, ale najbardziej zależy mi na rozpropagowaniu wielorazówek jako takich. I w najbliższym czasie mam zamiar zabrać się za to i to ostro. Chociaż nie zaprzeczam, że radość znajomych i słowa uznania, którzy mają ode mnie pieluszki są przemiłe. I nareszcie robię coś co lubię, a ktoś jest z tego zadowolony. To jest dla mnie bezcenne.
    Ostatnio edytowane przez yetta ; 21-07-2009 o 11:42
    SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
    Zuzanna i Franciszek
    W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.

Uprawnienia umieszczania postów