Które formowanki są wg Was najlepsze, najbardziej chłonne, najmilsze, najmiększe i w ogóle naj.
No i jak to jest właściwie z ich chłonnością, bo mi wszystkie dość szybko przesiąkają na wylot że tak powiem, a mam tots botsy i handmejdy jakieś no i małe doświadczenie z formowankami jak na razie. ( i malca ząbkującego ostro, co może nie być bez znaczenia)

Które formowanki najlepsze?
 Które formowanki najlepsze?

Odpowiedz z cytatem
  Odpowiedz z cytatem

) i jestem z niej zadowolona. Jest chłonna, nie schnie może szybko, ale tak akurat, żeby młody ją ponosił pomiędzy jednym praniem a drugim
) i jestem z niej zadowolona. Jest chłonna, nie schnie może szybko, ale tak akurat, żeby młody ją ponosił pomiędzy jednym praniem a drugim  Leż zgrabnie na pupci.
 Leż zgrabnie na pupci. 
 , ale z firmowych mialam nb lovable, nb microdizzy, nb big softies, tb flexitots i bambinex bambusową. Zdecydowanie najfajniejsze to lovable i flexitots. Najzgrabniejsze i milutkie.
, ale z firmowych mialam nb lovable, nb microdizzy, nb big softies, tb flexitots i bambinex bambusową. Zdecydowanie najfajniejsze to lovable i flexitots. Najzgrabniejsze i milutkie.

Zamieszczone przez Aloha
 Zamieszczone przez Aloha

maja cos w sobie te pieluchy, tez bardzo je lubilam (juz sprzedalam, bo za male byly). teraz pewnie kupie te wieksze.
 maja cos w sobie te pieluchy, tez bardzo je lubilam (juz sprzedalam, bo za male byly). teraz pewnie kupie te wieksze.