Istnieje cos, jakieś ANTYBAKTERYJNE mydło z którym mogłabym ręcznie prać pieluchy?
Istnieje cos, jakieś ANTYBAKTERYJNE mydło z którym mogłabym ręcznie prać pieluchy?
W mydle pieluszki nie bardzo chyba. Bo mydła raczej zatłuszczą pieluszki, a przez to zmniejszą ich chłonność. Antybakteryjne masz dodatki do prania w proszku np Bio-d lub Bambino mio. Ten drugi chciałabym wypróbować.![]()
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
i w takim proszku można ręcznie pra c?a coś z dostępnych stacjonarnie i w niewyspecjalizowanym sklepie by się nadało?potrzebuję coś na teraz, już.
O antybakteryjnych w sklepach stacjonarnych nic nie wiem. Do prania pieluszek ja używam lovelli bo proszek eko mi sie skonczyl.
Zuzanna i Franciszek
oprócz proszków wymienionych przez Yettę jest jeszcze proszek bambinex http://www.pieluszkarnia.pl/p491,bam...a-pieluch.html
od niedawna posiadaminny niż BIO-D, pachnie
, pieluszki czyste
![]()
mamru on jest antybakteryjny bo nic o tym nie wspominają ???
Zuzanna i Franciszek
Dziewczęta kochane to CZYM W RĘKU przeprać weczorem żeby na rano było np otulacze?konieczny specjalistyczny proszek?
no chyba właśnie nie jest, przeczytałam info na pudełku i ani słowa o tym, że jest antybakteryjnechyba, że coś przeoczyłam, albo źle sobie przetłumaczyłam...