Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Wiercenie w chuście

Chustoholiczka

Domyślnie Wiercenie w chuście

Mam pytanko....
    mój Julek ostatnie kilka chustowań jakby podnosił się siedząc w chuście, wiercił się, kręcił....w prawdzie nie płakał ale miałam wrażenie, że coś jest nie halo.
    A może po prostu się wierci bo "tak ma"? Bo to taki zwiercony typek
    Wiem, że bez obejrzenia wiązania nie będziecie mogły stwierdzić czy to wina złego zamotania ale może powiecie czy Wasze maluchy też wiercą się w chuście aż tak?
    Dodam, że raczej gorąco mu nie było, ubrany lekko.

Pozdrawiam

Chustomanka
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

wiesz, u mnie ostatnio tez tak jest. Myślę, że to wzrost zainteresowania otoczeniem i Hania po prostu chce więcej zobaczyc. Jak jest zmęczona usypia błyskawicznie, ale obecnie coraz częściej wierci się porządnie
    Hania, 05.11.2007 r. i Ula, 08.07.2011 r.

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

moj sie czasem wierci jak chce kupe... bo on zasadniczo nie robi jej w pieluche, tylko na przewijaku. wiec jak mam wrazenie, ze 'wychodzi z kieszonki' to czasem jest to...
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chustopróchno Awatar Budzik

Domyślnie

No mój też tak czasem ma - po prostu nie ma ochoty na przytulanie, na noszenie, chce "wolności". No to trudno, wyciągam go, nic na siłę, przyjdzie koza do woza

Uprawnienia umieszczania postów