To i ja się udzielę
Bumgenius: po kilku praniach wyglądają jak ścierka, ale chłona nadal, fajna ta mniejsza na początek
NaughtyBaby: trochę lepiej wygląda po kilku praniach od poprzedniczki, nie ma malutkiej wkładki, tylko 2 duże więc i na maleńkim dziecięciu trzeba składać ( a potem nie ma jak na brzuszku położyć)
FuzziBunz: mam rozmiarową, więc wkładka dopasowana, ale chłonność przeciętna (albo to moje wrażenie, bo pielucha nigdy nie przeciekła).
Wonderoo: nie wiem którą mamjak odróznić konopną od mikrofibry? tak czy inaczej fajnie wyprofilowana. Zakładam tą pieluchę na spacery lub na noc, bo wkładka dużo wytrzymuje.
Ręczniki z Ikei sobie leżą (mam te trochę większe), bo odkryłam bambus.
Ręczniki i wkładki od Dominiki - najwyżej mnie ktoś zastrzeli. Nie miałabym serca wkładać tego do pieluchy. Duży ręcznik sama używam, a te małe narazie sobie leżą i nie wiem co z nimi zrobię, ale do pieluchy nie pójdą!!!
A moje ulubione to wkładki z froty bambusowej od AlohyChłonność mają bardzo dużą. Wkładam do BG zamiast ichniejszych mikrofibrowych i dają radę na spacery czy na noc
![]()

)
Odpowiedz z cytatem

wyrodna ze mnie matka), a malutkie jak Ala zostawiłam małej do wycierania rączek czy buzi. Z resztą jak przyjdą to sama zobaczyć, że na siuski to ich szkoda