Pokaż wyniki od 1 do 20 z 57

Wątek: Wkłady chłonne

Widok wątkowy

Chustomanka

Domyślnie

To i ja się udzielę

Bumgenius: po kilku praniach wyglądają jak ścierka, ale chłona nadal, fajna ta mniejsza na początek

NaughtyBaby: trochę lepiej wygląda po kilku praniach od poprzedniczki, nie ma malutkiej wkładki, tylko 2 duże więc i na maleńkim dziecięciu trzeba składać ( a potem nie ma jak na brzuszku położyć )

FuzziBunz: mam rozmiarową, więc wkładka dopasowana, ale chłonność przeciętna (albo to moje wrażenie, bo pielucha nigdy nie przeciekła).

Wonderoo: nie wiem którą mam jak odróznić konopną od mikrofibry? tak czy inaczej fajnie wyprofilowana. Zakładam tą pieluchę na spacery lub na noc, bo wkładka dużo wytrzymuje.

Ręczniki z Ikei sobie leżą (mam te trochę większe), bo odkryłam bambus.

Ręczniki i wkładki od Dominiki - najwyżej mnie ktoś zastrzeli. Nie miałabym serca wkładać tego do pieluchy. Duży ręcznik sama używam, a te małe narazie sobie leżą i nie wiem co z nimi zrobię, ale do pieluchy nie pójdą!!!

A moje ulubione to wkładki z froty bambusowej od Alohy Chłonność mają bardzo dużą. Wkładam do BG zamiast ichniejszych mikrofibrowych i dają radę na spacery czy na noc
    Ostatnio edytowane przez figa84 ; 16-01-2010 o 00:46

Uprawnienia umieszczania postów