Co powiecie na utworzenie wątku o samych wkładach chłonnych, które często dokupujemy oddzielnie?
Piszcie jeśli macie jakieś szczególnie godne polecenia, ale też o tych, które się zupełnie nie sprawdziły.
Co powiecie na utworzenie wątku o samych wkładach chłonnych, które często dokupujemy oddzielnie?
Piszcie jeśli macie jakieś szczególnie godne polecenia, ale też o tych, które się zupełnie nie sprawdziły.
To może z tego co ja mam:
wkłady Bum Gemius mikrofibra - całkiem ładnie chłoną, mają regulację, dzięki temu że nie są bardzo szerokie pasują mi do wszystkich pieluszek
wkłady bambusowe Mother Ease - są cieniutkie, używam ich tylko jako dodatkowy wkład, albo co najmniej dwa razem. Szybką schną.
wkłady od Wonderoosa mikrofibrowy i konopny - super chłonne, wyprofilowane, na noc super, na dzień jak dla mnie zbyt obszerne (szczególnie ta mikrofibrowa jest puchata). Ta mikrofibrowa schnie dłużej niż konpona.
Jak wkładów uzywam też prefoldu konopnego pociętego na pół i bardzo go lubię, bo jest super chłonny a równioczesnie nie jest bardzo gruby.
Lubię wkłady bambinexu bodajże - bambusowe
BumG - po kilku praniach wyglądają jak ścierki do podłogi, ale fajnie chłoną i dzięki regulacji są dobre dla maluszka
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
Moje ulubione:
- bambusowe ręczniczki frote 50x50
- z mikrofibry od pieluszek bum genius
- z mikrofibry od pieluszek ptits dessous
- mikrofibrowo-konopne od pieluszek blueberry
- tetra bambusowa
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
ja lubie najbardziej i własciwie ostatnio się na nie całkowicie przestawiłam -bambusowe ręczniki-wkłady 30 x50 cm
jak ma byc na jeden sik- to frota z ikea
super jest tez wkładka z so - własnie testujemy od La Loby -milutka w dotyku
H- 28.06.2008 r., M -05.06.2001 r.
mojdom13.blogspot.com
http://http://www.chusty.info/forum/...ad.php?t=46784pieluszki wielorazowe
---> w razie zapchania skrzynki pw---> dosr@poczta.wp.pl