wczoraj wieczorem duzo czytalam o Katji, a w nocy-prosze! cały czas śniły mi się pasiaki-Katja, Inka i wiele innych. ale to było aż męczące, bo mimo nocnego budzenia się, sen powracał. ja chyba też za dużo myślę o chustach![]()
wczoraj wieczorem duzo czytalam o Katji, a w nocy-prosze! cały czas śniły mi się pasiaki-Katja, Inka i wiele innych. ale to było aż męczące, bo mimo nocnego budzenia się, sen powracał. ja chyba też za dużo myślę o chustach![]()
mi nigdy wcześniej nie śniły się chusty ale dziś miałam koszmar ... plastikowe Nino ale zamiast "penisków" była para młoda + czaszki ... :-/
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
mi się nie śnią, ale za to na jawie wszędzie je widzę.. cokolwiek w paski, a ja już wyobrazam sobie to zamotane :\ leżą poskładane koce, albo ręczniki - stosik widzę :\ na razie jeszze się tym nie martwie![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
oj śnią, dzisiaj na ten przykład chustę farbowałam we śnie (pewnie pokłosie moich wczorajszych farbiarskich wyczynów), wyszło mi coś magicznie barwnego
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
może śnią to nie, ale nie dają zasnąć...nie wiem czemu, ale jak ok. 3 w nocy moja młodsza córcia budzi mnie na karmienie, to jak ona sobie ssie, to ja rozmyślam o chustach i o tym skąd by tu na nie pieniądze wziąć...i tak mnie to wybija ze snu, że potem zasnąć nie mogętaka pogięta jestem no
![]()
Doradca noszenia [/FONT]ClauWi® po kursie zaawansowanym
Szkoła rodzenia i naturalnego rodzicielstwa GAJA - http://www.gaja-szkolarodzenia.pl/
Szkoła noszenia TULIPANNA - http://www.tulipanna.pl/
Stowarzyszenie "Poznań w chuście"
Mama Zosi (04.2007), Zuzi (02.2009) i Justynki (04.2013)
dziś śniła mi się oliwkowa manduca![]()
Mi śniło się kiedyś, że idę korytarzem szpitala w Prokocimiu, a tam co drugi rodzic zamotany z maluszkiem w elastyku![]()
Mnie się śnią często, ale ja szybko zapominam moje sny.
Ostatnio śnił mi się kaszmirek Nati, że motałam i motałam wszystkie i nie mogłam się zdecydować![]()
Julka 2001, Zosia 2007
Chusty mi się nie śniły , ale śniło mi się że ktoś miał wytatuowane na podeszwach stóp sposoby wiązania chusty.
............taka mała ściąga![]()
i ja się chyba do wariatkowa muszę udać, bo dziś w nocy obudziłam się trzy razy bo śniło mi się, że kupiłam wymarzone indio brązowiejące i indio pisatacje. No i sprawdzałam w szafce czy rzeczywiście są![]()