14 lipca godz 20
nr 1 Nowy Swiat przed resturacja Budha mama i dziecko i cos seledynowego dlugiego wiaznego
nr 2 Foksal w Chianti cos granatowego / czarnego kolkowa lub pouch
jestescie tutaj?
14 lipca godz 20
nr 1 Nowy Swiat przed resturacja Budha mama i dziecko i cos seledynowego dlugiego wiaznego
nr 2 Foksal w Chianti cos granatowego / czarnego kolkowa lub pouch
jestescie tutaj?
A ja jakoś nikogo spotkać nie mogę... Raz na placu zabaw na Sadach Żoliborskich widziałam mamę w Nati, ale to było dawno, a ja jeszcze w ciąży. Jestem jedyną, która o 7 rano spaceruje po sadach w chuście. Zresztą jedyną która spaceruje![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
a ja widziałam jakąs uśmiechnięta mamę z tatą i ich dzieciaczkiem, mama w pieknej chuście, kolorowej czerwonej z wzorem, tuż przed schodami do góry w stronę Quchni Artystycznejna Agrykoli w tą sobotę
Ostatnio edytowane przez kociakocia ; 16-07-2009 o 10:41
MADAME GOOGOO® :: NOSIDEŁKA MEI TAI, ERGONOMICZNE I HYBRYDOWE, JEDWABNE CHUSTY KÓŁKOWE, POUCH
Doradca Noszenia ClauWi®
A ja dzisiaj w Babka Medica widziałam mamę w pięknej zielonej pasiastej chuście. Niestety z daleka, aż miałam podejść i zagadać, ale mąż z dzieciaczkami pobiegł już na dół, więc musiałam gonićWłaśnie tak się zastanawiam co to była za chusta, bo jako, że ja nie przepadam za zielonym to ta chusta wyjątkowo mi się podobała
Chyba to była Babylonia green paprika