Pokaż wyniki od 1 do 20 z 307

Wątek: tylko dla NATIfanek

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar ovejablanca
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Dziewczyny, kupiłam w końcu po okazyjnej cenie miasteczko z kaszmirem i...jestem zachwycona! Początkowo nie byłam w ogóle przekonana do wzoru, ale kolor (brąz + czekoladowy), domieszka kaszmiru i cena skutecznie mnie przekonały.
    I tak: chusta po pierwszym praniu mięciusia, moim zdaniem (totalnego laika) ładnie, grubo tkana. Dociąga się o niebo łatwiej niż ocean z lnem, nie osiada, nie trzeba dociągać w trakciem jest jakby trochę śliska, odrobinę i...duuuużżżo urody zyskuje po zamotaniu. Jestem oczarowana
    I tym sposobem wyrosła nowa NATIfanka
    Ostatnio edytowane przez ovejablanca ; 21-06-2010 o 00:31 Powód: dopisek

Chustofanka Awatar ewullah
    Miejscowość
    Kotlina Kłodzka

Domyślnie

a ja się skusiłam na drugą nati (pierwsza będzie ciachnięta na kółkową). to miasteczko z lnem i też jestem zachwycona. kolory takie jak u ovejablanca. super nosi. druga nati i chyba już tak zostanie
    Wojtuś 23.08.2005
    Kacperek 21.10.2009

Chustomanka Awatar eweknap
    Miejscowość
    Zubrzyca

Domyślnie

Może mi coś doradzicie

Co będzie lepsze jako materiał na kółkową : Nati Sweet Palace czy Standardowa chusta Nati? Co się lepiej dociąga?

20.12.13 [*]

Moja Artystyczna Galeria
    https://www.facebook.com/pages/Biżut...9101489148430/

Chustoguru Awatar Winoroslinka
    Miejscowość
    miejsce wymarzone

Domyślnie

eweknap nie powiem nic o Nati Sweet Palace, ale miałam w reku i w uzyciu kółkową pasiaki nati - cud miód, jak to sie dociągało... malina.. ehhh gdyby nie te pasiaki i ramie...
    E. 2009

"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski

Chustoguru Awatar Winoroslinka
    Miejscowość
    miejsce wymarzone

Domyślnie

nabyłam białe lefy z lnem - no jednym słowem obrusik! Nawet wzór ma podobny jak obrus jaki ostatnio dała mi moja mama
    E. 2009

"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski

Chustonoszka Awatar Kolka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Dziewczyny, wcisnę się w wątek, żeby nie tworzyć nowego, a rzecz dotyczy pasiaków nati.
    Przymierzam się mianowice do kupna i chciałam coś energetycznego. Wybór padł na sunset i tu pojawia się moje pytanie do posiadaczek. Chodzi o to, ze na stronie nati ten najjaśniejszy pasek wydaje się być beżowy, a na innych zdjęciach, jakie znalazłam, raczej taki brzoskwiniowy i tak się zastanawiam, czy przypadkiem ta chusta nie wpada w jakieś róże...? (tego bym nie chciała, bo dla chłopaka nie lubię różowego). Alternatywą jest savanna, (ale trochę mi się mdła wydaje) albo toskania... Trzech nie kupię (przynajmniej na razie )
    Poradźcie, dobry bedzie sunset dla małego mężczyzny, czy ona raczej dziewczęca?
    Ostatnio edytowane przez Kolka ; 12-07-2010 o 22:47 Powód: pozjadane literki

Chusteryczka Awatar mgosia
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Jak dla mnie sunset to jedna z ładniejszych pasiaków Nati...
    czy jest beżowa nie wiem... różowa na pewno nie

Tak dla informacji moje zdjęcie w sunset... (jeden z pierwszych plecaków ) tu akurat wyszła bardziej pomarańczowo

a tu czerwono...

przepraszam z góry za literówki i brak polskich znaków, często piszę z telefonu
    Gosia mama Lili (10 2009 oraz Hani 03 2012)

mój blog

Uprawnienia umieszczania postów