a, jeszcze mi się przypomniało, miałam zapytać czy szerokość 60 sprawdza się tez przy starszym, kilkumiesięcznym dziecku?
a, jeszcze mi się przypomniało, miałam zapytać czy szerokość 60 sprawdza się tez przy starszym, kilkumiesięcznym dziecku?
Mama Szymka (17.03.2005) lat i Franka (16.03.2010)
dla mnie np Zara 60cm była za waska i ciezko mi sie wiazalo
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
a ja mam super wąską chustę - 54 cm - i powiem tak: IMO dla newborna taka szerokość będzie idealna do wiązań w pionie (nie wiem jak przy kołysce), z większym dzieciaczkiem może być problem z wiązaniem np. plecaka prostego (za mało chusty do włożenia pod pupę), ale ja przy 6-7 kg wiążę z tej szerokości jeszcze wszystko![]()
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009
Małe pytanko - prac chustę prze pierwszym użyciem?
Własnie doszła moja pierwsza w życiu chusta Nati diamentowy bambus, łał, fajna jest![]()
Mama Szymka (17.03.2005) lat i Franka (16.03.2010)
piszecie czesto o paskach z wełną a ja ich w sklepie u Natalii nie widzę, czy to jakaś limitowana edycja?
Bambusa nie trzeba prać koniecznie przed pierwszym użyciem - tak jak trzeba np wełnę. Niemniej dobrze jest uprać wszystko co nowe, a co ma mieć kontakt z niemowlakiem![]()
Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)
http://moje-dzieciaki.blogspot.com/
We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
With our thoughts we make the world. Buddha
Siaś 07.2007 Ninia 04.2009 i Lolek 12.2010
Kozdy cłek fce mieć swój rozum. Kóniec kóńcym telo rozumów, kielo ludzi. A godajóm, ze rozum jest jedyn! Jakoz jedyn, kie kozdy hebluje po swojemu.
nie, jest jeszcze fioletowa 4,2m nowa ) ale w Rosji
Kira 16.02.2007
Alisa 25.09.2009
Doradca rosyjskiego Stowarzyszenia doradców noszenia w chustach, 02.2008
Doradca po szkoleniu Akademii Noszenia Dzieci, 11.2010
chusty Natibaby, LennyLamb w Rosji
na naszym traganie ostatnio różowe wisiały
Poluj, poluj na różowego pasiakaTo moja druga ulubiona chusta w moim stosiku
Pierwsze miejsce też zajmuje Natka z wełną, ale brązowa grecja - to ukochana chusta, absolutnie niesprzedawalna!!!
No ja marzę o jeszcze jednym takim "nie przypadku"pastelowych paskach z jedwabiem... Jeśli takie kiedyś utkasz Natalio, to ja proszę o jedną sztukę już dziś
Moje różowe paski z wełną przyjechały do mnie z UkrainyA tak z ciekawości, to dlaczego one tak mocno limitowane były? No i jak właściwie mocno limitowane?? Teraz takie parcie na limity...
![]()
Siaś 07.2007 Ninia 04.2009 i Lolek 12.2010
Kozdy cłek fce mieć swój rozum. Kóniec kóńcym telo rozumów, kielo ludzi. A godajóm, ze rozum jest jedyn! Jakoz jedyn, kie kozdy hebluje po swojemu.
bawełna ))
Kira 16.02.2007
Alisa 25.09.2009
Doradca rosyjskiego Stowarzyszenia doradców noszenia w chustach, 02.2008
Doradca po szkoleniu Akademii Noszenia Dzieci, 11.2010
chusty Natibaby, LennyLamb w Rosji
Perła z bambusem jest cudna, boska, najlepsza na świecie!
Czy jakaś chusta Nati jest do niej podobna pod względem mięsistości, miękkości i wygody noszenia? Trochę głupio mieć kilka Pereł - może wiec coś "w podobie"...